MILJANA OTKRILA SVE O PORODIČNOM NASILJU! Pustila LOPOVA u kuću, Siniša poludeo?! Sve zbog PLJAČKE?!

Ovome se niko nije nadao!

Sinoć je voditelj Milan Milošević ugostio Miljanu Kulić u emisiji „Narod pita“. Postavio joj je niz zanimljivih pitanja koja zanimaju čitavu javnost.

S obzirom na to da je Miljana nedavno oca Sinišu Kulića prijavila policiji za nasilje u porodici, to je bila nezaobilazna tema u emisiji. Na samom početku otkrila je šta se tačno desilo tog dana i dodala da su sada rešili konflikt.

– Što se tiče porodičnog nasilja, mama i tata je trebalo da krenu na more. Dan pre toga su izvadili zeleni karton, hteli su sami da se odmore. Trebalo je da ja čuvam Željka. Tu je ispao nesporazum, gde tata nije objasnio mami zbog čega ne mogu da krenu u Grčku. Onda je ona otišla sama i nije htela ništa da ga pita, ali je došlo do nesporazuma između njih dvoje. Ja sam bila kap koja je prelila čašu, jer je on bio nervozan kad je saznao da je mama otišla sama. Desilo se da je Klara, dadilja, bila je dva dana pre toga kod nas u kući i ukrala je verenički prsten star 25 godina. Tata se naljutio na mamu, jer lopove prima u kuću. Izbio je konflikt između njih – rekla je Miljana, pa dodala:

– Ja ne volim da pričam o tome, mene tata i mama najviše vole, ali ja sam toliko bila izrevoltirana kad je on počeo da viče na mene, jer ne dozvoljavam pred Željkom. Bez obzira na to što ne razume, doći će vreme kad će razumeti. Dete se tad rasplakalo, u meni je to izazvalo ogromnu emociju prezira, mržnje i ja sam otišla u policiju i prijavila tatu, rekla sam istinu. Ne želim da se niko psihički iživljava. To je to. Posle toga je tata razgovarao sa mnom, shvatila sam da sam ja brzo odreagovala. Ali, nijedna ružna reč ne može da mi se uputi. Ne želim da se takve stvari provlače po novinama, znam da mene tata najviše voli i Željka obožava – rekla je Miljana.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.