DNO DNA! Tomović se uključio u emisiju, psovao MILJANINO DETE, bacao kletve na njega! Ovo je UŽAS, gore ne može

Ne bira sredstva.

U sinoćnoj emisiji „Zadruga – narod pita“ gost je bila Miljana Kulić. Ona je u nekim trenucima govorila i o svom bivšem cimeru iz „Zadruge 2“, Vladimiru Tomoviću, kojem se nije dopalo ono što je rekla.

Zbog toga nije mogao da odoli, a da se ne uključi u program, ispsuje Miljanu, tvrdeći da ona laže, i uputi joj nekoliko pretnji i kletvi. Mada su svađe i sukobi uobičajena stvar kada su u pitanju učesnici rijalitija, može se reći da je Tomović zaista prešao sve granice, pominjući čak i Miljaninog sina, u svojim kletvama i psovkama.

– Ja samo da pitam Miljanu gde će joj duša? Miljana, čemu ovo? Neka ti sin živi kao što istinu pričaš! Ti si mi mrtvog oca u usta uzimala! J*baću i tebe i majku! Obe ću da vas j*bem! I tebe i majku i sina! Sve lažeš! J*bao sam ti majku još u Petrovcu! Marija je bežala od mene! Sve sam vas j*bao! Ološu jedan! – govorio je Vladimir.

– Ti si minus nula od čoveka! Vidiš ti koliko si jadan i bedan! Ti nikada nećeš imati sina jer si isfrustrirani homić i ne uzimaj mi u usta dete od godinu dana! Ološu jedan! Crna Gora, Bar, raspitajte se ko je Vladimir Tomović! Ne pominji mi dete da ti ne bih j*bala mamicu u pi*ku! Za dete svoje ujedam! Ne može tako za moje dete da priča. Ja sam mom detetu i otac i majka. Sve što sam rekla za njega je istina. Mogu da se kunem da je petnaesti dan od očeve smrti igrao u kafani i pevao! On odlično zna koliko sam ja bila uz njega kada mu je otac bio bolestan! Treba sramota da ga bude! – pričala je Miljana.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.