MILJANA DEMONSTRATIVNO NAPUSTILA EMISIJU?! Besna na Zolu, POBEGLA od njega zbog OVOGA! Suze PLJUŠTE!

Teško veče u Zadruzi!

Lazar Čolić Zola danas je bio na poligrafskom ispitivanju, a večeras su stigli rezultati.

Na početku je otkriveno da nije dobio instrukcije od najbližih da uđe u vezu sa Miljanom Kulić iz koristi u drugoj sezoni Zadruge. Te je Miljana bila srećna kada je shvatila da se upustio u vezu sa njom iz ljubavi.

Međutim, pitanje koje je nju poremetilo je da li je Zola sa njom iz novčane koristi. Zola je odgovorio da nije, ali je poligraf prepoznao da je ovaj odgovor lažan.

– Mogu ovo demantovati sve, neka napiše koliko mi je novca dala, siguran sam da nisam sa njom iz koristi – pravdao se Zola.

– Što si joj onda dva puta tražio pare? Gde bi ti video 3.000 evra da ti ona nije dala? Što si tražio od nje kada ona ima malo dete bez oca? – vikala je Marija Kulić na Zolu.

– Ne zanima me, slušam poligraf, sedim ovde. Sve si rekao, ne bi pravio dete sa mnom, iz novčane koristi si sa mnom, sve si rekao – rekla je Miljana, a onda se vratila za sto, pa nastavila:

– On zna kakva sam ja, kada ja imam, imaju svi – pričala je Kulićeva i priznala zadrugarima da je velikodušna.

– Ovo je jako teško pitanje, ja bih Miljanu zamolio javno da kaže koliko je novca potrošila na mene – nastavio je da se pravda Zola.

– Možda se nada nekoj koristi kada bude izašao odavde? – upitala se Miljana.

Miljana je istog momenta ustala od stola i sklonila se od Zole. Potom je zaplakala i rekla da joj je sve jasno. Rekla je da je razočarana u Zolu i rekla majci da ne viče na nju, da joj nije dobro i da će izaći iz rijalitija. Potom je napustila emisiju na kratko i otišla da ispuši cigaretu kako bi se smirila.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.