MILIONI GA OBOŽAVAJU, IPAK… Ed Širan se povlači iz muzike!

Razlog je prelep.

Popularni pevač Ed Širan (28) odlučio je da se povuče u privremenu penziju, kako bi svoje vreme posvetio supruzi Čeri Siborn.

Širan se ove godine pojavio na 17. mestu na listi najbogatijih muzičara, a na poslednjoj svirci u okviru turneje na kojoj je bio rekao je da će se povući sa pozornice iz pomenutih romantičnih razloga.

Kao što znate, ili ne znate, poslednje dve godine sam na turneji i ovo je poslednji dan u celoj toj priči. Ima tu nešto gorko-slatko. Volim što ste vi ljudi (publika) ovde, ali ovo je moja poslednja svirka za minimum sledećih 18 meseci – rekao je Širan.

On je napomenuo da je za dve protekle godine pevao pred 9 miliona ljudi. Zadržavajući suze, Širan se na poslednjem koncertu u Ipsviču zahvalio svima i poručio: „Vidimo se za nekoliko godina“.

Širan je u tajnosti u decembru 2018. godine oženio Čeri, svoju ljubav iz detinjstva, a nedavno je otkrio da planiraju porodicu.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.