MIA BORISAVLJEVIĆ OGORČENA ZBOG ALEKSIĆA

Samo neka pokušaju svi da se stave na njihovo mjesto barem 5 minuta ili barem neka zamisle svoje kćerke ili sestre u ulozi žrtve, pa da vidimo kako bi oni odreagirali

Čuveni učitelj glume Miroslav Mika Aleksić priveden je nakon optužbi nekolicine mladih glumica da ih je seksualno zlostavljao dok su bile maloljetne u svojoj školi glume.

Mnoge poznate ličnosti oglasile su se ovim povodom, a pjevačica Mia Borisavljević uputila je ogromnu podršku ovim hrabrim, mladim djevojkama, te je žestoko osudila Aleksića.

Sigurna sam da se tim djevojkama, koje su žrtve nasilja, ne zna šta je teže, da li to što su šutjele i živjele s tim ili sada kada su progovorile i u žiži su javnosti svakog dana, pogotovo kada u Srbiji ima dovoljno prostih ljudi da pitaju “gdje su bile do sada”, a o ostalim komentarima da i ne govorim. Samo neka pokušaju svi da se stave na njihovo mjesto barem 5 minuta ili barem neka zamisle svoje kćerke ili sestre u ulozi žrtve, pa da vidimo kako bi oni odreagirali. Svakako su mnogo hrabre i sigurno im treba podrška javnosti i naroda, onaj ko to ne umije i ne može, barem neka gleda svoja posla.

Žao mi je što se taj profesor šetao legalno sve ovo vrijeme, radio, zarađivao novac i udisao ravnopravno vazduh s ostalim građanima. Malo će mu biti doživotna kazna jer je već mator, ali ima neko “odozgo” ko će ga dočekati – rekla je Mia.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.