Merkur je u Škorpionu

Detektivsko otkrivanje tajni
Merkur u Škorpiji potencira detektivski duh, koji nepoznato i skriveno, lako otkriva. Ovo je vreme kada mnogima neće nedostajti pronicljivosti i udubljivanja u nešto, ali će nedostajati fleksibilnosti u komunikaciji, pa su konflikti i borba u mišljenjima itekako prisutni.

Misli mogu da budu okrenute pitanjima vezanim za veći novac, koji dolazi od drugih, kao i za pitanja vezana za porez, nasledstvo, kredite, ostvarenja prava dobijanja neke finasijske pomoći, u vidu stipendija, donacija i slično, posebno što je i Venera u Škorpiji, koja se odnosi i na novac, dobitke.

To je vreme ponavljanja nečega, kao što je čitanja ili učenja nečega što se već ranije činilo, podnošenja žalbi na ranije donešene odluke ili ponavljanja konkursa u nekim slučajevima. Merkur u Škorpiji će doneti i više razmišljanja i razgovora vezanih za seks i seksualnost.

Nekima će doneti više razmišljanja o smrti ili onome što nakon smrti sledi. Biće i onih koji će, da bi došli do većeg novca, biti skloni kriminalu. Ovo je vreme kada će u humoru biti više sarkastilčnosti, mišljenja će da budu prodornija, a komunikacija pod uticajem osećanja, pa lako u komunikciji može da dođe do nerazumevanja ili konflikata.

Sad se ne odustaje lako od svog mišljenja, ne prave se kompromisi.

To je vreme kada se mogu rešavati pitanja obnavljanja nekih poslovnih dogoovora ili ugovora sklopljenih ranije, a vezanih za novčane investicije i posao. Merkur u Škorpiji predstavlja i dublji vid razmišljanja, onaj vezan za podsvesno, pa je sada povoljno vreme da ono utiče na naše aktivnosti.

Ovo je vreme kada se razgovara i razmišlja o nečemu što može da bude tajno znanje ili nešto što predstavlja suštinsku istinu, pa se mogu razotkrivati tajne života i smrti. Povećava se interesovanje za okultne teme. Intutivno razmišljanje će, takođe, biti više izraženo.

Tih dana je bitno da verujemo u svoje misli, jer se one mogu obistiniti. Ovo je vreme koje je povoljno i za stvaralaštvo, za pisanje o nečemu što je mistično, nepoznato, tajno, a što se intuitivno može spoznati, otkriti.

Ukoliko se mentalno ne napregnete u rešavanju nekih ozbiljnih problema, možete zapasti u loše raspoloženje ili depresivnost zbog trenutnog stanja. Zbog neaktivnosti biće onih koji će biti skloni da se prepuste neraspoloženju, teškim mislima, tugi, destruktivnom mišljenju.

Reči koje se izgovaraju tih dana mogu imati moć da menjaju stvari, ali i da budu teške, da izraze bol ili patnju, u slučajevima kad je uticaj Saturna jači na vas. Uglavnom, komunikacija tih dana neće biti laka.

NAPOMENA:

Merkur u Škorpiji ima snažnu intuiciju, sposobnost poniranja u suštinu stvari, sarkastičan intelekt, kao i težnju ka proširivanju vidika na svim poljima. Ovaj Merkur ima veliku moć zapažanja i pravo detektivsko i kriminalističko razmišljanje. On neprestano skenira sve što se dešava oko njega i donosi zaključke. Za njega je znanje – moć.U stanju je da rečima povredi svog sagovornika jer uvek kaže šta misli.

Merkur u Škorpiji ima veliku moć ubeđivanja zbog neograničenih, pa ponekad i ucenjivačkih sredstava koje koristi. Voli da dominira i da sve na kraju bude po njegovom. Ali i da pripreti osvetom ako u tome ne uspe.

Ako u ovom periodu budete ulazili u raspravu, nećete zvučati nimalo fino i šarmantno, jer ćete upotrebljavati sočne psovke i vulgarnosti.

Kada je ljubav u pitanju, dosta ćete razmišljati o fizičkoj privlačnosti, tj. o seksu. Ovo je dobar period kada partneru treba da napišete provokativnu poruku, da stvari nazovete pravim imenom bez imalo stida, da otvoreno pričate o seksualnim doživljajima ili da predložite partneru seks u prevoznom sredstvu.

Neki od vas biće veoma ljubomorni, a najmanja sumnja, sitnica i reč nateraće vas da razmišljate u tom pravcu. Želećete da otkrijete sve što partner misli, radi i oseća, pa će neki od vas krišom kontrolisati i pretraživati poruke i pozive na mobilnim telefonima ili računaru voljene osobe.

Dosta će se pisati i pričati o ljudima islamske vere, najviše vesti dolaziće iz islamskih zemalja, čitaće vam se kriminalistički ili erotski romani, razmišljaćete o dugovanjima ili novcu koji nije vaš i kako da do njega dođete.

Budite posebno obazrivi dok sedite za volanom jer će ovaj period obeležiti i povećan broj saobraćajnih nesreća.

Tokom celog ovog tranzita, Merkur će biti u konjunkciji sa Suncem, što će više razgovora sa uticajnim ljudima, šefovima i autoritetima, mada vam zbog znaka Škorpije, ti razgovori neće prijati jer će jedna strana uvek želeti da dominira i da izvuče što veću korist od onog drugog.

Blizance i Device, kao i osobe kojima je Ascendent u ovim znacima očekuje uspeh, prodornost i odlučnost, a Lavovi, kao i osobe sa Ascendentom u ovom znaku, više će putovati, razgovarati i biti dovitljiviji nego inače.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.