Merkur ulazi u gracioznu Vagu

Merkur je u znaku Vage u triplicitetu, tako da se tu oseća lepo. Ovde se Merkur zapravo oseća baš dobro. Nije ni konkretan, nije ni nezainteresovan. Njega jednostavno zanimaju potrebe drugih ljudi, ali i zadovoljenje njegovih. On pristaje na kompromis, ne bi li došao do bilo kakvog dogovora. Svađa nema. One se izbegavaju u širokom luku. Svima mora da se ugodi. Sve mora da bude lepo. Romantične poruke, lepe reči.

Bonton je vezan za ovog Merkura. On nije praktičan uvek, ali je jako fin i uslužan. Hoće da pomogne. Jako mu je bitno kako ga drugi vide. Ovo je dobro vreme za umetnike, za kreativce, za one koji se bave javnim poslom, koji rade u sudu, koji se bave kozmetikom.

Graciozna Vaga i graciozna komunikacija
Razgovori sada postaju slatki, uravnoteženi, fer, pošteni, smisleni, uravnoteženi i pošteni. Vaše diplomatske veštine će u septembru biti u vrhuncu ove godine. Ako sada ne budete uspeli u pregovorima, već sledeći pokušaj, narednog meseca će početi ucenama jer se neće poštovati mišljenje sagovornika.

Zato ako imate šta da pregovarate, prodate ili reklamirate – to uradite sada.

Ključ uspeha je u vašoj sposobnosti da se prilagodite – a ne da se namećete svojim tvrdokornim stavovima. Period je da možda lepo ugostite ili izvedete sagovornika da pristojno mesto i prilagodite se njegovim potrebama. Sada je vreme prilagođavanja potrebama drugih.

Uvek ima mesta za kompromise ako smo spremni naći razumevanje ili milost jer time iniciramo lepotu svog izlaganja.

Merkur u Vagi takođe nas podseća da govor i reči treba sada pomno birati – da budu lepe, a ne osorne. To ne znači da ne možemo tvrditi i držati se svog stava, ali da bi se poruka prenela – ne sme se lagati već sve mora biti autentično i s našim „potpisom“. Treba da iskreno stojimo iza onoga što zastupamo.

Šta to generalno znači? Način kao prezentirate svoje misli govorom ili pisanjem saada će definitivno uticati na jačanje ili razbijanje dogovora, raskol veze, odnosa, itd.

Rekao sam vam, a vi vidite da po odnosnim pitanjima i razmišljanjima nađete lepotui ravnotežu.

Još jedna važna stvar je da li je ili nije neke stvari pošteno reći? E, vidite, to sada ima istu vrednost i odgovor kako se ispoljavamo? Teba sve reći – pošteno sve reći – ali na kulturan način.

Nemojte ni slučajno vikati!

Lepota reči je bitna – agresiju zaboravite jer reči treba da doprinesu da se podigne nivo razgovora a ne da se snižava, jer je cilj da se stvori adekvatna vrednost interakcije jer nam je planeta odnosa i komunikacije u znaku odnosa koji podrazumeva takođe i komunikaciju.

Sada se ne sme ćutati.

He, ali će zato biti odlaganja. (Samo pazite da ne padne sneg dok se vi odlučite!)

Naravno, dok je Merkur u znaku pravde, moraćemo bez grižnje savesti da govorimo protiv nejednakosti ili nedostatka nečijeg poštenja u bilo kojoj situaciji. To je sada jedina iznimka profinjenoj Vagi što ona smatra normalnim, ali je pomalo i pitanje koliko to može da zategne odnose?

BEZ OBZIRA NA SVE, SAVETUJEM OPREZAN PRISTUP KOMUNIKACIJI. NIJE TEŠKO BITI FIN I NAČI ADEKVATNE REČI ZA POTREBAN ODGOVOR. I NARAVNO – PONAŠANJE.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.