Merkur i natalni Uran

Merkur konjunkcija Uran

trajanje ovog tranzita nerijetko obilježava javljanje snažnije potrebe za češćim druženjima, za intelektualnim razgovorima, za isticanjem svoje originalnosti u razmišljanju kao i za jasnim izražavanjem svojih misli, stavova i principa.

Merkur sekstil Uran

ovaj tranzit nagovještava javljanje iznenadnih pozitivnih promjena i novih mogućnosti i prilika koje se tiču ​​poboljšanja poslovno-financijske strane vašeg života. Može biti naglašeno i brzo razmišljanje i nastojanje na zrelom donošenju važnih odluka.

Merkur kvadrat Uran

suviše neobični pristupi u komunikaciji i ponašanju kao i pretjerana eksperimentiranja s nekim neprovjerenim i neisprobanom metodama u radu mogu vas odvesti u niz nepoželjnih situacija za vrijeme trajanja ovog tranzita. Također, trajanje ovog tranzita nerijetko obilježava i izrazito loša komunikacija u ljubavi kao i opasnost od emotivnog zahlađenja ljubavnog odnosa.

Merkur trigon Uran

ovaj tranzit može donijeti sjajnu šansu za ostavljanje dobrog dojma na osobe iz poslovnog okruženja kao i za jačanje povjerenja koje vaši suradnici, kolege, nadređeni ili druge osobe od autoriteta imaju u vaš intelektualne sposobnosti. Na polju ljubavi, ovaj tranzit nagovještava naglašene mogućnosti za iznenadno ugodno iznenađenje od voljene osobe ili za iznenadni zanimljivi susret s nekom vama dragom osobom do koje vam je iskreno stalo.

Merkur opozicija Uran

za vrijeme trajanja ovog tranzita može biti naglašena izrazita opasnost od ulaska u sukobe mišljenja i od javljanja žustrijih prepirki i rasprava naročito s nekim osobama iz poslovnog okruženja ili s nekom osobom od autoriteta.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.