Merkur i natalni Saturn

Merkur konjunkcija Saturn

tijekom trajanja ovog tranzita možete imati snažniji dojam da vrijeme jako sporo protječe iako ćete se vi truditi razmišljati brzo i da upijate brojne korisne informacije međutim, može se dešavati da konstantno imate osjećaj da rezultati sporo dolaze i da su gotovo nevidljivi. Za ostvarenje bolje učinkovitosti biće potrebna znatno bolja organizacija prilikom ispunjavanja važnih obveza tako da biste uz adekvatno angažiranje, uz primjenjivanje veće samodiscipline kao i uz dovoljno realan uvid u činjenično stanje mogli biti znatno bliže ostvarenju vaših zamisli i planova.

Merkur sekstil Saturn

za vrijeme trajanja ovog tranzita mogli biste uz dovoljno truda, upornosti i ustrajnosti ostvariti veliku prednost i uspjehe kako na polju edukacije tako i na poslovnom planu. Također, tijekom trajanja ovog tranzita mogli biste s lakoćom nametati svoje mišljenje i svoju autoritativnost u situacijama u kojima vam je to potrebno.

Merkur kvadrat Saturn

trajanje ovog tranzita nerijetko obilježava pojava snažnije nemotivisanosti za učenje i rad, pesimistično raspoloženje, nemogućnost adekvatnog izražavanja osjećaja u ljubavi kao i javljanje osjećaja da se sve okrenulo protiv vas i da vam gotovo ništa ne ide od ruke.

Merkur Trigon Saturn

ovaj tranzit nagovještava naglašene mogućnosti za ostvarenje dobre učinkovitosti na poslovnom planu. Za vrijeme trajanja ovog trajanja moglo bi vam biti znatno lakše dobro organizirate i da na vrijeme ispunjavate svoje obveze. Uspostavljanje konstruktivne komunikacije vam također, može ići od ruke u ovom razdoblju.

Merkur opozicija Saturn

u vrijeme trajanja ovog tranzita moglo bi vam biti znatno teže da svoje misli usredotočite u pravcu ostvarenja pozitivnih i konstruktivnih promjena. Mogli biste biti u većoj mjeri opterećeni nekim dešavanjima ili nekim osobama iz prošlosti tako da vam se u takvim situacijama može javljati i snažniji osjećaj da nemate dovoljno snage da se suočite s nekim stvarima iz prošlosti i da nemate dovoljno snage da krenete naprijed. Također, tijekom trajanja ovog tranzita može biti izražena opasnost i od javljanja snažnije nemotivisanosti za rad kao i javljanje pesimizma i letargije.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.