Merkur i natalni Pluton

Merkur konjunkcija Pluton

za vrijeme trajanja ovog tranzita može se događati da budete u većoj mjeri privučeni proširivanju svojih saznanja iz raznovrsnih područja cilju temeljitije, studioznije i dublje spoznaje predmeta vaših interesovanja.

Merkur sekstil Pluton

ovaj tranzit nerijetko potpomaže težnju za transformacijom osobne situacije. Za vrijeme trajanja ovog tranzita moguć je i znatno snažniji utjecaj na osobe iz okruženja, vaš izjave bi često mogle biti uvjerljivije.

Merkur kvadrat Pluton

trajanje ovog tranzita nerijetko obilježava zatvorenost u komunikaciji tako da bi vam se moglo dešavati da u mnogim situacijama ostavljate dojam previše tajanstvene, povučene i tajanstvene osobe koja nije spremna na dogovore i kompromise. Tijekom trajanja ovog tranzita može se dešavati i da se osjećate usamljeno, utučeno i neraspoloženo bez dovoljno jasne ideje kako promijeniti svoju trenutnu situaciju.

Merkur trigon Pluton

tijekom trajanja ovog tranzita često biste mogli lakše uspjeti u svojim namjerama za uspostavljanjem bolje kontrole nad situacijom iz osobne / privatne sfere vašeg života tako da biste tada mogli lakše ostvariti i neke pozitivne promjene za kojima ste ranije strastveno čeznuli.

Merkur opozicija Pluton

za vrijeme trajanja ovog tranzita može biti prisutna opasnost od ulaska u suvišne verbalne sukobe i rasprave (naročito s moćnijim autoritetima) tako da bi trebalo povesti više računa o načinu komunikacije io ponašanju kako biste uspješnije izbjegli nastanak većih problema. Tijekom trajanja ovog tranzita moguć je i ulazak u neke suviše rizične i opasne situacije tako da je poželjna veća opreznost i obazrivost prilikom donošenja odluka.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.