Merkur i Ascendent

Merkur konjunkcija Ascendent

Oni s Merkurom u konjunkciji s ascendentom su inteligentni, aktivni, zauzeti, radoznali, ali ponekad i nervozni. Vole komunikaciju i vrlo su društveni, ali na neki nestašan način.

Merkur sekstil Ascendent

ovaj tranzit nerijetko potpomaže težnju za transformacijom osobne situacije. Za vrijeme trajanja ovog tranzita moguć je i znatno snažniji utjecaj na osobe iz okruženja, vaš izjave bi često mogle biti uvjerljivije.

Merkur kvadrat Ascendent

Ove osobe se izražavaju na takav način da ljudi pogrešno razumjeju njihov smisa i često uvrijede svog sugovornika. Oni često laskaju ljudima, ali drugi ubrzo otkriju kako su u biti neiskreni.

Merkur trigonl Ascendent

ovaj aspekt pomaže u komunikaciji. Osobe s Merkurom u trigonu/sekstilu s ascendentom, imaju oštar um i vrlo su znatiželjni. Oni su odlični sugovornici, a njihov optimizam i entuzijazam mogu postati zarazni.

Merkur opozicija Ascendent

Komunikacija je vrlo važna za ove osobe. jako im je bitno da imaju partnera koji je isto tako inteligentan, s kojim mogu dijeliti svoje ideje.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.