MATORA MENJA POL? Otkrila da li želi da postane MUŠKARAC! Presrećna je! Njen otac ZAPLAKAO kad je čuo OVO

Otvorila dušu.

– Ja sam, iskreno, uvek dovodila momke u kuću, brat mi je jednom saznao za jednu bivšu devojku, tu me je nahvatao, a i majka mi je našla jednom pismo, drug mi je poslao pismo iz zatvora i napisao: ‘Gde si, šta ti radi ova, ova, ova’ – izjavila je Matora.

– Ja se nikad nisam „autovala“, moji neki drugari su znali, ali roditelji nikako, ja nisam imala petlje i snage da to kažem. Sanja je bila totalno van toga, ona nije bila svesna šta se njoj desilo i da se zaljubila u devojku. Ja se jesam plašila i čim sam izašla iz „Zadruge 1“ odmah sam otišla kući, imala sam porodični sastanak, mama, tata, brat i ja, i glavna tema je bila to. Ja sam zaplakala. Moj tata nikad nije davao izjave, moji roditelji čak nemaju ni telefon u boji, nemaju društvene mreže, ništa. Tata mi je rekao da je dao intervju za „Premijeru“, pričali smo, zaplakao je on, zaplakala sam ja, ali u svakom slučaju koliko god da roditelji nisu za to, i da im nije drago, naravno da će da te podrže, i oni su me podržali, upoznali su Sanju. Oni Sanju gledaju kao moju najbolju drugaricu, ne gledaju to kao „Evo došla je Jovanina devojka“, nego neko ko mene voli i čiju podršku imam. Taj razgovor sa roditeljima je bio dugotrajan, informativan, nije mi bilo neprijatno, nego jednostavno, kad tako nešto čuvaš samo za sebe najbitnije ti je da imaš podršku porodice i prijatelja – rekla je Tomićeva.

U medijima se dugo šuškalo da Jovana uskoro planira da promeni pol, te da želi da postane muškarac, ali je Tomićeva to ovom prilikom demantovala.

– Ne, to nije istina. Presrećna sam sa svojim polnim organom i ne bih ga menjala ni za šta na svetu – rekla je Matora kroz osmeh.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.