CECA NAPRAVILA „UŠĆE 3“? Folk diva OTKRILA sve detalje VELIKOG koncerta u Beogradu!

Spektakl za pamćenje

Svetlana Ceca Ražnatović održala je na Tiski keju u Novom Bečeju nezaboravan koncert.

Balkanska diva je napravila dvočasovni muzički cunami na 26. „Velikogospojinskih dana“, a kej je bio mali da primi 100.000 ljudi, koji su stizali iz svih krajeva Srbije, Republike Srpske, Rumunije…

Ni Ceca nije ostala ravnodušna kad je izašla pred publikom.

– Da li smo ovo treće Ušće preselili u Novi Bečej? Bravo za vas. Zadovoljstvo mi je da vas dobro muzički zabavim. Potrudiću se da vam ovo bude nezaboravna noć – obećala je Ceca.

– Publika je horski uglas pevala sve vreme. Presrećna sam. Još jedan rekord u nizu. Trenutno u mom vokabularu ne postoji adekvatna reč kojom bih opisala kako se trenutno osećam – bio je prvi Cecin utisak nakon silaska sa bine.

– Na početku koncetra upitala sam da li je ovo Ušće 3, a onda publici poručila da ćemo se videti baš na tom mestu. Planiram da održim i treći koncert na Ušću. Najpre moram da završim novi album. Ne žurim jer je potrebno da pronađem dobre pesme. Prvi koncert na Ušću bila je i promocija albuma „Lepi grome moj“, dok sam na drugom predstavila album „Poziv“. Volela bih da i na trećem koncertu na Ušću, publici podarim nove pesme, i moju radost i sreću zbog novog album

.

– Kad su veliki koncerti, uvek imam isti problem. Nije lako odabrati repertoar. Na Ušću sam pevala skoro četiri sata, baš iz razloga da pokušam da zadovoljim sve ukuse. Osluškujem sugestije, ali tražim neku zlatnu sredinu – poručila je Ceca.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.