Marta Savić

Marta Savić je rođena 07.05.1967. godine u mestu Vranjak kod Modriče. Nakon samo dva meseca zajedno sa ocem Milošem i majkom seli se u vojvođansko selo Jaša Tomić. 1978. odlazi u Hanover gde završava osnovnu školu, kao i višu turističku školu. Aktivno se u to vreme bavila folklorom i tako nastupala širom Nemačke. Za vreme boravka u Nemačkoj od starta je sticala radne navike. “Nikada u životu nisam ništa želela da silim, jednostavno sam puštala da se stvari odvijaju spontano”. I svog sadašnjeg supruga Mileta upoznala je sasvim slučajno. Upoznali su se 1988. godine na jednom od zajedničkih nastupa. Ono što je posebno interesantno jeste podatak da je sve koncerte u Nemačkoj redovno posećivala, nije doduše u to vreme otišla na jedan. Na tom koncertu čuveni pevač uzeo je maramu sa vrata njene drugarice, koja je tada bila u publici. Sva usplahirena drugarica ispričala je Marti svoje divno iskustvo. Taj pevač bio je niko drugi nego Mile Kitić. Marta i Mile se ipak čudom sudbine sreću. “U životu je sve
sudbina od koje ne možete pobeći ona vas stalno ka nečim vodi bez obzira na sve što biste možda želeli ili hteli”. Ljubav sa Miletom donela je na svet njihovu kćerku Elenu.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.