Maja Marinković otkrila šta radi Janjuš

Sada mu je kćerka najbitnija

Dramatičan odnos oca i kćerke koji je milionski auditorijum imao priliku da prati i u supefinalnoj noći ”Zadruge 3” nastavio se, a kako se čini, situacija je sve zategnutija. Naime, bivša učesnica ”Zadruge” Maja Marinković nalazi se u nebranom grožđu, budući da je budućnost njene veze sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem i dalje neizvjesna, dok je njen otac Radomir Marinković Taki sve izričitiju u tome da ne podržava to da oni budu zajedno.

-Janjuš i ja rešavamo taj naš odnos, još ne znam tačno na čemu smo, čujemo se, sve funkcioniše okej, ali je on sve vrijeme sa Krunom. Nije baš onako kako sam ja očekivala. On sada nema nikakve veze sa Enom, neće se pomiriti, imaju kontakt samo zbog Krune. On će da iznajmi stan u kom će da živi sam. Više ja znam šta hoću nego on. Još se sumiruju utisci, ali ja stojim iza svojih postupaka – rekla je Maja i dodala da joj bivši cimer iz Bijele nedostaje.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.