Anabela o Gagiju i Andreju

Želi da stavi tačku na nagađanja

Uprkos brojnim gradskim pričama, Anabela Atijas istakla je da sa kćerkom Lunom njeguje odnos i po izlasku iz “Zadruge 3”.

–Majka sam joj. Znam da sam dosadna… Komuniciramo! Da umrem jedino pa da nemamo odnos- otvorila je dušu ona u Amidžiju, pa nastavila o bivšem suprugu Gagiju Đoganiju.

–Što se tiče Gagija, on će uvijek biti otac moje djece, na kraju, na izlasku njegovom sam vidjela u njegovim očima razumijevanje. Dobila sam poruku preko Nine da on ne želi ništa ružno da daje izjave protiv mene i nadam se da će toga da se drži. Svima je sve jasno, mogu da nazovu to kako god hoće, ali generalno nema šta da se doda. Sve što sam rekla je bilo da izađem u susret tvojim kolegama, da ne ostanem dužna. Sad dugujem odgovore na neka pitanja na koje nisam davala odgovore, možda neke pretpostavke, da postavim neke stvari-objasnila je ona.Inače, Anabela je bila upitana i da prokomentariše odnos sa Atijasom, s obzirom na to da je došao sa njom na snimanje emisije.

–Jesmo. Mi smo u ljubavi da ne možemo jedno bez drugo, novi Andrej, nova ja, možemo da se posvetimo jedno drugom. Baš pravi onaj život koji smo planirali- ispričala je ona.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.