LJUTE RIVALKE IZ ZADRUGE ZAVRŠILE NA SUDU! Pevačica će biti PRIVEDENA? Evo šta se desilo na ROČIŠTU!

Au!

Poznato je da su bivši učesnici rijaliti programa „Zadruga“ često ulazili u sukobe i žestoke svađe. Mnogi su pretili tužbama, ali uglavnom to nisu realizovali nakon izlaska iz Bele kuće.

Međutim, sudija Snežana Ilić tužila je pevačicu Zoricu Marković za povredu časti. Danas je bilo zakazano prvo ročište, ali je odloženo za 8. oktobar u 10:30, jer se Zorica nije pojavila na sudu.

– Postupajući sudija učiniće sve da obezbedi prisustvo Zorice Marković, a to znači sve ono što zakonom predviđeno za saznanje o njenoj adresi prebivališta i na razne druge načine koji su predviđeni zakonom da obezbede njeno prisustvo na glavnom preteresu – izjavio je Snežanin advokat.

Na pitanje da li to znači da će Zorica biti privedena ukoliko se ne pojavi na ročištu, rekao je:

– Sve zakonske mogućnosti, obezbeđuju i takvu vrstu obezbeđenja prisustva. Dakle i privođenje i dovođenje itd.

S obzirom na to da Zorica možda ulazi u Zadrugu, pitanje je da li će biti u mogućnosti da dođe na sud.

– Nebitno o kome se radi, ovo je krivični sud sa kojim se mora postupati ozbiljno. Bez obzira ko je osumnjičeni, odnosno okrivljeni, prema njemu će se sprovoditi zakon kao i prema svim drugim građanima – rekao je advokat.

Advokat nas je detaljnije uputio šta je bio predmet spora.

– Predmet spora bila je privatna krivična tužba za uvredu časti i ugleda, sudije u penziji, Snežane Ilić. Ono što je vredno istaći je da je rijaliti svojevrsna reflekcija stanja u državi i društvu, gde je ovo povod da se i država i društvo zabrinu o događajima koji su proistekli iz ovog rijalitija. Zamislite pre 100 godina da je neko vređao sudiju, prosto je nezamislivo. A sada mislimo da smo civilizovaniji, nažalost, događaji iz ovog rijalitija to opovrgavaju.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.