LJUBAVNA CIGANSKA MAGIJA: Kako da ga ZAVEDEŠ da NIKADA više drugu NE POGLEDA

Da bi ovaj ritual uopste uspio potrebno je da vjerujes u njega. Mnoge stvari privlacimo u nas zivot tako sto jednostavno vjerujemo u to. Ali to ponekad nije dovoljno…vjerovanje samo otvori vrata tome sto zelite, a prava stvar se desi tek kada uradite nesto povodom toga. Zbog toga je ovaj ritual i stvoren. On sa svim stvarima koje uradite tokom njega zamoli DUHOVE SUDBINE da vam pomognu da se vase zelje ostvare. Ali nijedno ispunjenje zelje mimo planirane sudbine ne desava se bez odredjene zrtve. Zbog toga se spremite da se prije ovog rituala odreknete 5cm vase kose. To je jedina i najvaznija zrtva koju morate dati.
Zenska kosa je najmocnije oruzje za zavodjenje muskaraca i zbog toga je to najvrijednija zrtva za tu svrhu. To je najljepsi dio nas i ako ga zrtvujemo u ovakvu svrhu, sudbina ce to shvatiti kao divan poklon i ostvariti vam snove io kojima dugo sajate. Dace vam muskarca u kojegste tako ludo zaljubljeni i on ce biti samo vas do krajaj zivota. VOljece vas i paziti kao malo vode na dlanu..

Sada posto ste upoznati sa pocetnom fazom ovog rituala vrijeme je da vam sada kazemo sta bi trebali pripremiti za pocetak rituala. Vrlo je bitno da imate sve stvari koje cemo da nabrojimo, i to neosttecene niti ukradene. To je veoma bitno za pravilno ispunjavanje ovog rituala. Moze se desiti da stvari se okrenu na suprotno dejstvo a to sigurno ne zelite.

Za pocetak ce vam trebati nesto sto sigurno svi imamo u kucama, a to je stara knjiga debljie najmanje 3cm. Zatim kad ste nabavili knjigu ili pronasli u svojim starim stvarima, trebace vam najljepsi cvijet iz vase baste ili ako ga nemate moracete kupiti u cvjecari samo jedan. Ako je iz baste boja nije bitna jer je to nesto samo vase i opisuje vas ali ako ga kupujete on mora biti plav. Plav da bi vasa ljubav bila velika i duboka poput okeana i siroka i beskonacna poput neba. Ako ste nabavili cvijet, sada ce vam trebati komad papira i drvena olovka. I na kraju ce vam trebati grancica od neke vocke koja je dobro radjala, da bi i vasa ljubav bila socna i sa puno slatkih plodova. Za to bi bila najbolja jabuka ili kruska.

A sada kada ste nabavili sve to, vrijeme je da krenemo sa ritualom.

Uzmite staru knjigu koju ste nasli ili kupili, otvorite je tacno na sredini i stavite cvijet u nju i poklopite. Ostavite je na mjestu gdje sunce uvijek dopire tokom dana a da to bude u kuci. najbolje bi za to bio neki prozor. Za vrijeem dok ona stoji tako tamo vi uzmite papir i olovku i napisite kako bi voljeli da se taj muskarac ponasa prema vama i sta osjecate prema njemu. Takodje i taj papir stavite u knjigu. ne bi trebalo dugo da cekate da bi napisali to. Bilo bi najbolje kada bi odmah poceli pisati da ne bi dugo cekali na njegovu ljubav.

Drzite tu knjigu na prozoru punih 17 dana, bez pomjeranja i svaku vece pred spavanja izgovorite ovako: ‘Ja ga volim i zelim da bude moj’. A ujutro kada se probudite umijte se i sa tom vodom operite noge a zatim je prospite kada apdne noc i tako svih 17 dana radite

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.