Ljubav ne poznaje granice- Upola mlađa žena tajna je njihove dugovječnosti?

Većina ljudi, poput kirurga, pilota, generala, konobara, s 80 i više godina u debeloj je mirovini. Ali, mnogim glumcima i pjevačima tako visoke godine nisu problem da i dalje glume, pjevaju, snimaju filmove, imaju djecu… U čemu je njihova tajna?
Holandski pjevač i glumac Johannes Marius Nicolaas Heesters (r. 5. 12. 1903.) prošli je tjedan proslavio 107. rođendan! Iako je zbog glaukoma skoro slijep, a glas mu je promukao, Heesters i danas nastupa, pa je tako najstariji živući aktivni umjetnik na svijetu.

U svojim kazališnim performansima, u kojima surađuje sa svojom drugom suprugom, Heesters priča anegdote, izvodi šale i uz orkestralnu pratnju pjeva svoje operetne uspješnice (iz opereta Student prosjak, Vesela udovica itd.).

Teško je dokazati koliko ima istine u njegovoj tvrdnji da je u mladosti petljao s princezom Julijanom (kasnije nizozemskom kraljicom), ali je lako izbrojati da je u svojoj karijeri snimio 70 filmova. U lipnju 2008. glumio je u filmu Jedan i pol vitez, a tada je imao točno – 104 i pol godine i tako je postao najstariji glumac koji se ikada pojavio na filmskom platnu!

Sedam godina nakon smrti prve supruge Wiesje Ghijs, s kojom je bio u braku 55 godina i s kojom ima dvoje djece, Heesters se u 90. godini oženio 45 godina mlađom Simone, zbog koje je i prestao pušiti uz komentar: „Ona me treba imati što je god duže moguće!“

Naravno da su mu, u cijelom njegovom zavidnom radnom i životnom vijeku, pomagali i svi sretni brojevi u njegovim podacima:
– sretan broj 5, u datumu rođenja, koji je temperamentan i energičan u akcijama koje poduzima, ustrajan, sklon avanturama, omiljen u društvu, simbol je komunikativnosti;
– sretan broj 32, u Johannes i u Heesters, ukazuje na izuzetnu aktivnost, djelatnost i mobilnost, te obećava uspjeh i materijalnu korist; donosi osobitu umješnost u kontaktiranju s ljudima te sposobnost vještog preskakanja stepenica društvene hijerarhije;
– broj 17, u Marius, sretan je broj duhovnosti i ljubavi, koji ukazuje da će se njegov vlasnik u prvom dijelu života jako truditi, a kasnije uživati u radosti ostvarenja svojih ciljeva. Ovaj broj ukazuje na slavu postignutu napornim radom i odricanjem;
– sretan broj 24, u Nicolaas, te sretan broj 105, u zbroju svih njegovih podataka, u sebi imaju simbol 6, koji je iznimno društven, lako sklapa poznanstva, prijateljstva i ženidbe. Privlačan je i erotičan, voljen i poštovan, ponosan i nadasve šarmantan. Simbol je ljubavi i umjetnosti.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.