Astronumerologija

Moc brojeva se ogleda u razlicitim sferama covekovog zivota, od jednostavnog racuna i primene do njihovog magicnog znacenja i tumacenja. Jos u doba starih Jevreja, Egipcana i Grka verovalo se da brojevi imaju neku “ misticnu “ i/ili kosmicku snagu. Tako je i poznati grcki filozof i matematicar Pitagora, verovao da je citav svet (Univerzum) sazdan na moci brojeva i da se svi prirodni fenomeni ili zakonitosti mogu svesti na numericke izraze.

Na osnovu astronumerologije i postupka izracunavanja “ ljubavnog broja “, mozemo dobiti odredjene infomacije kao uvid o kvalitetu i mogucnostima koje postoje u interpersonalnim odnosima, odnosno mogucnost za formiranje skladnog odnosa, emotivne ili bracne veze sa odredjenom osobom.

Postpak za izračunavanje ljubavnog ili bračnog broja

Da bismo izracunali “ ljubavni broj “ , moramo znati puno ime i prezime odredjene osobe koja nas interesuje. Naravno da bi se slika informacija o odredjenoj osobi upotpunila, potrebno je uzeti u obzir i uticaj Zodijaka, kao i njen licni ili karakterni broj. Sve informacije zajedno, na kraju upotpunjuju kompletnu sliku ili mozaik koji imamo o odredjenoj osobi.

Za postupak izracunavanja »ljubavnog broja«, potrebno je znati numericku vrednost svakog slova, koja se nalazi u tabeli.

Tabela numeričkih vrednosti slova:

A = 1, B = 2,
C = 3, Č = 4,
Ć = 5, D = 6,
Dz = 7, Dj = 8,
E = 9, F = 1,
G = 2, H = 3,
I = 4, J = 5,
K = 6, L = 7,
Lj = 8, M = 9,
N = 1, Nj = 2,
O = 3, P = 4,
R = 5, S = 6,
Š = 7, T = 8,
U = 9, V = 1,
Z = 2, Ž = 3.
Kada nam je poznata vrednost svakog slova, potrebno je da se ime i prezime doticne osobe svede na njenu numericku vrednost. Za ilustraciju, npr. izmimo da se doticna osoba zove: Srecko Sreckovic. Kada ime i prezime te osobe ispisemo brojevima (numericka vrednost), dobijamo:
SREĆKO
6 + 5 + 9 + 5 + 6 + 3 = 34
SREĆKOVIĆ
6 + 5 + 9 + 5 + 6 + 3 + 1 + 4 + 5 = 44

Kao i kod karakternog broja, krajnji zbir uvek svodimo na jednocifreni broj, i to sledecim postupkom: prvo razlozimo ime, 3 + 4 = 7, zatim prezime 4 + 4 = 8, i na kraju zajednickim zbirom dobijamo 7 + 8 = 15, i razlaganjem na 1 + 5 = 6, konacno dobijamo “ ljubavni broj “, koji glasi 6.

Karakter i značenje brojeva
Broj 1

Osobe pod uticajem ljubavnog broja Jedan, svoju ljubavnu vezu zasnivaju na intelektualnoj osnovi. Karakterise ih jaka individualnost i raznovrsnost interesovanja kako u zivotu, tako i u ljubavnim odnosima. Ukoliko se od ovih osoba zahteva pokornost ili poslusnost, moguce je da reaguju odbojno, cak i agresivno. Da bi emotivna ili bracna veza sa ovim osobama bila kvalitetna i uspesna, potrebno je zajednicki odnos uciniti dovoljno raznovrsnim i interesantnim. Ove osobe pokazuju sklonost ka neverstvu, samo u trenucima dosade ili ako osete da je njihova duhovna sloboda ugrozena. Po prirodi su vrlo osecajni, mada to vesto prikrivaju. Ljubav sa njimaobicno protice kao zanimljiva veza, najvise zbog njihove svestranosti. Ali, oni sami nikada ne prastaju neverstvo.

Broj 2

Ljubavni broj Dva, imaju osobe koje se ponasaju vrlo probirljivo u izboru partnera. Najcesce oni traze pametne i prakticne osobe, odnosno partnera koji se nalazi u mogucnosti da im obezbedi udoban i stabilan zivot. Osecaj ljubavi i sigurnosti, predstavlja najvaznije kategorije ili ono za cim tragaju. Ponasaju se vrlo obzirno i blago prema osobama koje vole, tako da je skoro nemoguce da sa njima prolazite kroz velike skandale ili da se trajno posvadjate. Ako im pruzite dovoljno ljubavi, udobnost i sigurnost, budite sigurni da cete pored sebe imati osobu koja ce Vas iskreno voleti i postovati celog zivota. Uzivace u zivotnom komforu i ponasace se kao privrzeni partneri.

Broj 3

Ljubavni broj Tri, predstavlja osobe koje u ljubavi ili braku, prvenstveno teze ka iskrenom i drugarskom odnosu. Zbog toga postoji mogucnost da u zivotu imaju vise od jedne “ voljene osobe “, ali takodje oni imaju snage i umeca da prekinu vezu kada shvate da im osoba po svom temperamnetu ili karakteru ne odgovara. Njihova ljubav je najvise zasnovana na postovanju i potpunom poverenju prema voljenoj osobi. Ponekad ta iskrenost na tuzan nacin moze biti i zloupotrebljena. Stoga, ove osobe treba da imaju vise poverenja u svoju intuiciju pri izboru partnera, jer oni su zaista u stanju da dobro procene druge ljude. Skoro sve nesuglasice u ljubavnoj vezi, sa njima je moguce resiti kroz jedan otvoren i iskreni razgovor.

Broj 4

Osobe koje se nalaze pod uticajem ljubavnog broja Cetiri, od svega najvise privlaci ljubavna veza koja »obecava« ili brak u tradicionalnom smislu. Cesto se dogadja, da zbog takvog “ strogog razmisljanja “ pogrese prilikom izbora partnera. U ljubavi cesto umeju da budu i nemastoviti, cak pomalo dosadni za osobe koje su aktivne i cija su interesovanja svestrano razvijena. Za njih miran zivot i stabilna ljubavna veza predstavljaju najvazniji zivotni cilj. Ako je to ono sto i Vas najvise privlaci, onda u tim osobama sigurno mozete pronaci partnera koji ce Vam biti odan, poslusan i spreman na svaki vid kompromisa, samo da bi Vasa ljubavna ili bracna veza opstala u okvirima konvencionalnih drustvenih normi.

Broj 5

Ljubav za ceo zivot, je osnovna karakteristika osoba koje se nalaze pod uticajem ljubavnog broja Pet. Ako dodje do prekida u njihovoj ljubavnoj vezi, to se najcesce desava zbog partnerove neiskrenosti. Neverstvo ili neiskrenostpredstavlja snazan udarac za njihovu iskrenu i romanticnu dusu, posle cega jako tesko skupljaju snagu za novu ljubavnu vezu. Ljubav i porodicu izuzetno postuju, tako da je i brak sa ovim osobama obicno vrlo harmonican, srecan i pun ljubavi. Prava ljubav je najveci smisao i cilj njihovog zivota, koju uvek postavljaju na pijedastal. Ako nemaju dovoljno ljubavi u svom zivotu, oni se ponasaju kao i da ne zive u pravom smislu.

Broj 6

Osobe koje se nalaze pod uticajem ljubavnog broja Sest, obicno su vrlo kolebljive i sklone cestim promenama raspolozenja. Ipak, to su vrlo osecajne i emotivno ranjive licnosti.Usled svoje ne paznje, mogu zapoceti nezadovoljavajucu emotivnu vezu. Ako bi kasnije takvu vezu krunisale brakom, to bi za njih predstavljalo jos vece produbljivanje patnje i nezadovoljstva. Pravu ljubav i srecan brak, ove osobe najcesce mogu da ocekuju tek nakon svoje trideset i trece godine zivota. Tek tada mogu da se nadaju, da ce ostvariti svoje velike zelje ili ideale u ljubavi. Do tada treba da se ponasaju vrlo oprezno u poklanjanjuljubavi ili poverenja, najvise da bi sebe zastitili od velikih razocarenja koja ih obicno prate tokom mladosti.

Broj 7

Osobe koje imaju ljubavni broj Sedam, tokom zivota najcesce ocekuje mnogo vise ljubavnih veza nego osobe sa drugim brojevima. Ove osobe su sklone ljubavnim avanturama, brojnim flertovima i razlicitim vezama, tako da je skoro sigurno i da ih ocekuje vise brakova. Njihov ljubavni zivot je ispunjen mnogim promenama, kao sto su brojne emotivne veze, rastanci i novi susreti. Ove osobe vode vrlo aktivan zivot, tako da ne bi trebalo da stupaju u brak rano ili u mladjim godinama, sve dok u potpunosti ne izgrade svoj karakter i oforme ukus. Tek tada ce znati sta im se stvarno dopada, a sta im ne odgovora u ljubavnoj ili bracnoj vezi.

Broj 8

Ovaj broj simbolizuje raznovrsne promene i putovanja. Osobe koje se nalaze pod uticajem ljubavnog broja Osam, u osnovi vodi zelja za promenama. Tako da je i njihov ljubavni zivot nemirnog duha, a najcesce imaju vise od jednog braka. Njihove ljubavne ili bracne veze, obicno su tesno povezane sa poslom koji obavljaju. Zelja za raznovrsnim dogadjajima i konstantno odlaganje “ ozbiljnih zivotnih pitanja “, predstavljaju njihove osnove karakteristike, tako da oni svoju ljubavnu srecu najcesce ostvaruju sa osobama starijim od sebe. U svakom slucaju do potpunog ostvarenja u ljubavnom ili bracnom zivotu, obicno stizu tek nakonsvoje tridesete godine zivota.

Broj 9

Osobe koje se nalaze pod uticajem ljubavnog broja Devet, utice na to da oni u mladosti cesto treze starijeg ili iskusnijeg partnera od sebe. Dok kasnije u nekim ozbiljnijim godinama, desava se da ih privlace osobe koje su mladje od njih, sto u nekim slucajevima moze da donese i veliko emotivno razocarenje. Ipak, ako povedu racuna i svoja osecanja usmere na dobar nacin, ljubav im moze pomoci da prevazidju licne zablude i da ostvare sve svoje velike zelje. A upravo voljena osoba moze da predstavlja najbolji oslonac u njihovom zivotu, pod uslovom da naprave dobar izbor. Njima obicno ne manjka dovoljno hrabrosti da zapocnu novu ljubavnu vezu, vec vise objektivnost ili emotivna orijentacija da naprave dobar izbor partnera.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.