Lilit u Vagi

Koliko Device traže savršenstvo, toliko Vage pokušavaju da naprave ravnotežu, a to traženje ravnoteže u erotskom zna često da se odrazi na mentalno zdravlje. Tražiti ravnotežu često podrazumeva promeniti ne mali broj partnera. Osobe sa Lilitom u znaku Vage su naglašeno probirljive i preosetljive, te i ovde minimalna greška dovodi do neuspeha i razočaranja. I onda, da bi se popravio doživljaj, proradi sklonost ka perverzijama kojima su ove osobe izvanredno sklone, ali i želja za svim vrstama eksperimentisanja u seksu, te ako ste ljubitelj isprobavanja svih mogućih poza, potražite ovakvu osobu.

Lilit u Vagi traži lepe uslove i opuštenu atmosferu, udobnost, laki glamur i otmenost. Još ako se nađe i poneka kamera ili ogledalo… savršeno. Ove osobe spadaju u one koje doživljavaju posebnu vrstu uzbuđenja dok ih neko gleda. Sklonost preljubi je naglašena, pa ako računate na trajnost veze ili braka sa osobama koje imaju Lilit u ovom znaku, na pogrešnom ste putu.

Ono što Lilit u Vagi otkriva je pre svega opuštenost ali i želja za eksperimentisanjem u seksu i savršeno uklapanje sa partnerom što ove osobe često može dovesti do razočarenja. Osobe sa Lilitom u Vagi umeju da isplaniraju svoj seksualni život do detalja i ukoliko se njihov partner ne uklapa i ne ispunjava njihova očekivanja veoma brzo padaju u očaj i razočarenje pa su ove osobe neretko sklone menjanju partnera. Lilit u Vagi budi avanturizam i naglašava njihovu želju za posebnim uživanjem i zadovoljstvom tako da se zbog toga dešava da njihove veze kratko traju. Do ovakvih slučajeva dolazi zbog toga što su osobe sa Lilitom u Vagi preosetljive i u ljubavi veliki perfekcionisti tako da i najmanja moguća greška za njih može izgledati fatalna.

Lilit u Vagi često imaju osobe koje su vrlo prijemčiva na tuđa mišljenja što im daje osećaj nesigurnosti i ogromnu potrebu da drugi odlučuju umesto njih. One vole da se prilagode svima i svakoj situaciji što ih odvači od njihove sopstvene prirode, sopstvenih potreba i želja. Usled nesigurnosti biraju partnere koji su jači i dominantniji od njih, prilagođavajući im se. Na kraju doživljavaju nezadovoljstvo i često nisu ispunjene bračnim životom. Ovakva pozicija često dovodi do problema u braku kao i do razvoda. U razvijenom obliku ovo su osobe koje veoma lako mogu da osete potrebe drugih što ima daje uspeha ako se bave pravima, diplomatijom ili pak nekakvim javnim poslovima.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.