Lilit u Devici

Šta očekivati od Lilita u znaku sklonom da analizira sve, a ako nešto nije preporučljivo analizirati, onda su to na prvom mestu ljubav i seks. Ovo mu dođe nešto kao poslovna ljubav i teško se sa ovim položajem Lilita postiže zadovoljenje, posebno ako se priči doda strah od zaraza i veneričnih bolesti. Ali, Lilit je zato tu ne bi li makar malo promenio ovu situaciju.

Osobe sa Lilitom u znaku Device su te koje imaju naglašenu sklonost da vode ljubav na poslu, tajno, i spadaju u nemoralne osobe, posebno ako se u znaku nađe i Venera. Međutim, telo im uvek ostaje nezadovoljeno, pogotovo duša. Osobe sa ovako postavljenim Lilitom bukvalno traže savršenstvo do najmanje sitnice, što često odvede u histeriju. Dovoljna je najmanja sitnica, pogrešan miris, detalj, banalnost i ceo doživljaj se prekida i doživljava fijasko.

Potpuno opuštanje je gotovo nemoguće, a bilo ko da se nađe u kontaktu sa ovim osobama, ma koliko se trudio, neće uspeti da pronađe pravu notu. Tajna je u tome da ovim osobama više znači reč i ono šta se u njihovoj glavi i mislima odigrava, nego sam fizički kontakt. U stanju su da budu sa partnerom, a da zamišljaju nekog drugog. Vulgarnost ih uzbuđuje, ali grubost nikako. Ovo su misionari u seksu, sa osobinom da magijski pokušavaju da privuku, ili da deluju na predmet želje i erotskih snova.

Za osobe kojima je Lilit u Devici važi to da su u ljubavi vrlo probirljive i da vole da analiziraju sve situacije do najsitnijih detalja. Upravo zbog ovakvih težnji da dosegnu savršenstvo, u ljubavi im je vrlo teško ugoditi, a naročito je teško zadovoljiti ih u krevetu. Medjutim, zadatak Lilita je da otkrije i drugu stranu njihove ličnosti i podstakne u njima ono duboko skriveno – erotsko, kako bi se stvorila potrebna ravnoteža. Zbog Lilita ove osobe teže više ka slobodnim i nesputanim ljubavima pa je neretko slučaj da ih zbog toga bije loš glas. Takodje, Lilit otkriva i njihove potajne želje za vodjenjem ljubavi na neprikladnim mestima za to, kao što mogu biti razne ozbiljne ustanove (na primer njihovo radno mesto). Osim toga, osobe sa Lilitom u Devici obožavaju da maštaju i u svojim mislima planiraju do najsitnijih detalja sam čin vodjenja ljubavi tako da često upravo u tome može ležati razlog njihovog povremenog neobjašnjivog nezadovoljstva, jer njihov ljubavni partner ne može čitati njihove misli. Medjutim, taj problem se kod osoba sa Lilitom u devici rešava vremenom kada se partneri dobro upoznaju i otkriju većinu stvari jedni o drugima.

Lilit u Devici imaju često osobe koje nose nekakve komplekse još od detinjstva. Strogi roditelji su sputavali njihov razvoj i potrebu za samoizražavanjem stoga su često vrlo nesigurne, sumnjaju u sebe i svoje kvalitete. Posao i profesija im kasnije postaje veoma bitna, kao nekakav kanal kroz koji će moći sebe da potvrde. Prilično su samokritične, takođe mogu biti veoma sitničave i prava džangrizala. Često imaju vrlo jak i pronicljiv intelekt, pa ako ga pravilno usmere mogu postići velike rezultate.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.