Lilit u Ribama

Znak prepun osećaja, imaginacije, umetnosti i opoja ima Neptuna za vladara, a Lilit opija Ribe dodatno i pojačava sve osećaje tako da se čini da ste stvarno u 1001 noći. Osobe sa Lilitom u znaku Riba su ostvarenje snova mnogih, a žene su one o kojima se mašta i apsolutni su izvor inspiracije i večni predmet želje. Ni muškarci ne beže puno i znaju biti noćna mora kako ženama, tako i muževima kojima se ovakva osoba “zalomi” u životu, makar i kao prijatelj. Seks im je prioritet i spada u najvažnije stavke u životu. Osobe sa Lilitom u znaku Riba imaju bezgraničnu maštu; podariće vam sva svoja osećanja i bukvalno će vam se predati. Ne prezaju od prevare, jer tajne ljubavi i skriveni odnosi su za njih nešto bez čega život gotovo da ne postoji. Za svoje uživanje uglavnom biraju osobe koje nemaju obaveze. Osobe sa Lilitom u ovom znaku su u stanju da se prilagode svakom partneru i da zadovolje svakog, pa i ako nisu zadovoljni vama, priuštiće vam osećaj potpunog zadovoljstva. Nikada nećete naslutiti da li su stvarno zadovoljni, ili su to možda odglumili.

Ne odolevaju zgodnoj prilici, a posebno ako ih neko osvoji senzualnošću i lepim pričama. Možda na prvi pogled izgledaju potpuno neosvojivo, ali potrebno je samo pokazati hrabrost i upornost u smislu romantičnog zavođenja, pa ćete doživeti ono što ni ne slutite da je u seksu moguće.

Za ovaj astrološki znak je opšte poznata senzitivnost koja je najizraženija u ljubavnim odnosima a još kada se u njemu nadje Lilit, čiji je zadatak da probudi najskrivenije fantazije i ono što se nesvesno nalazi u nama, u tom slučaju se javlja ogromna bujica osećanja i „ljubavna eksplozija“ je neminovna. Za osobe sa Lilitom u Ribama, a naročito za žene, se smatra da predstavljaju ostvarenje svih želja i snova, najčešće na seksualnom planu jer ove osobe svojim erotskim čarima mogu zadovoljiti bilo koga. One se bukvalno stapaju sa partnerom i u potpunosti mu se predaju. Seks im je jedna od najbitnijih stavki u njihovom životu i uzbudjuje ih i sama pomisao na to, tako da u velikom broju slučajeva bez redovnog seksa gotovo da ne mogu da zamisle svoj život. Osobe sa Lilitom u Ribama su veoma maštovite, često su iskusne i vešte u ljubavi, tako da im u velikom broju slučajeva nije teško prilagoditi se bilo kom partneru. Medjutim, najveću sreću i vrhunac doživljavaju sa svojim stalnim partnerom tj. sa osobom koju zavole.

Lilit u Ribama imaju osobe koje lako mogu u početku imati problem sa idealima, snovima, maštom, verom i nadom. Često im se na životnom putu namesti takva situacija, gde izgube tlo pod nogama, gde im se snovi sruše, gde lako mogu otići u drugu krajnost gušeći se u patnji, često u alkoholu ili nekakvim narkoticima, tabletama… Ove osobe imaju prejaku maštu i snove i problem kako da to što im je dato integrišu u svakodnevni život. Kada se jednom povrate ovo mogu biti veliki stvaraoci, humani borci za ljudska prava, umetnici svake vrste.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.