KARMIČKA ASTROLOGIJA

Jedna od interesantnijih astroloških disciplina je svakako i karmička astrologija. Suština ovakvog proučavanja ne leži u pokušaju da se ustanovi šta je osoba bila u prethodnom životu, već da se utvrdi kakva su njena sećanja, a koja često izazivanju iracionalne strahove, i što je još važnije, koja je karmička lekcija, koju je novorođeni izabrao da savlada.

Karma doslovno znači: delanje, cilj, podvig. Po hinduističkom shvatanju, smatra se da ljudska dela stvaraju silu koja pokreće kružni tok rađanja, te tako svaki čovek podleže posledicama – karmi, svojih sopstvenih dela.

Oni koji se bave karmičkom astrologijom, tumače na više načina natalne karte.

Poznati su metodi utvrđivanja prethodnog života na osnovu položaja retrogadnih planeta ili mesečevih čvorova unutar karte, i tumačenja aspekata koje oni prave. Potpuniji odgovor o karmičkim zaduženjima daje i izračunavanje solarnih eklipsi pre neposrednog rođenja osobe.

Jedno od dostupnijih tumačenja se odnosi na utvrđivanje položaja Meseca u natalnoj karti. Budući da Mesec govori, pored ostalog, i o onome gde smo najranjiviji, kao i o iracionalnom koje nas pokreće, čini se opravdanim da ga tumačimo kao ključ za rešenje lekcija koje smo se obavezali da savladamo. On nas upućuje na kvalitete koje treba da iskoristimo i objašnjava strahove kojih se nismo oslobodili, a sežu iz prethodnih inkarnacija. Položaj meseca u kući natalnog horoskopa govori o tome koju smo oblast života izabrali, da preko nje dajemo i učimo.

Treba podsetiti da smo rođenjem izabrali i načine na koje nameravamo da delamo i da svako od nas ima svoju svrhu postojanja na Zemlji. Čak i to što smo rođeni pod sazvežđem konkretnog sunčevog zraka, govori o potrebama drugih ljudi, pre svega poreodice. Prihvatimo li koncept karme, jednostavno je zaključiti da, ukoliko se roditeljima rodi dete čiji je sunčev znak, na primer, Blizanac, njihovoj vezi nedostaje komunikativnosti

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.