Lilit u Raku

U jednom tako duševnom i emotivnom znaku kojim vlada Mesec, Lilit, kao Crni blizanac noćnog Sunca, sa ovakvim položajem, sve osećaje uvlači i zatvara potpuno u tu osobu. Zato su ovo spolja nepopravljivi romantici, a iznutra ključaju kao u kotlu. Erotski snovi idu do najvećih fantazija, i raspinje ih želja ka snažnim doživljajima, mada nisu ljubitelji grubosti. Njihova unutrašnja energija prosto opija onu drugu stranu.

Osobe sa Lilitom u znaku Raka uživaju u erotskom i u seksualnom svim svojim čulima i potpuno, i idealni su partneri za sve koji vole da vode igru u krevetu. Veoma su osetljivi na dodire i prosto se upijaju u partnera, savršeno se prilagođavajući ritmu koji im partner nameće. Ovo su naglašeno verne osobe i samo ozbiljna veza, partner i brak ih čine srećnima, pa su spremni na potpuno prepuštanje. Njihova osobenost je ljubav ka mlađim partnerima.

Osobe sa Lilitom u znaku Raka su u ljubavi veliki sladokusci i prave maze. Njihov omiljeni deo u samom činu vodjenja ljubavi su dodiri. Ove osobe su po prirodi veoma emotivne jer Rakom vlada Mesec i kada se u Raku ugnezdi i „Crni Mesec“ onda postaju nesagoriva vatra jer je u njima zarobljena užarena strast koja samo čeka kada će se rasplamsati. U krevetu se gotovo savršeno prilagodjavaju i uklapaju sa voljenom osobom jer ih vodi želja za snažnim doživljavanjem vrhunca, pa im nije teško da u cilju dostizanja istog prate ritam voljene osobe. Najbolje uživaju kada su sa svojom voljenom osobom i često ih krasi vrlina vernosti.

Lilit u Raku donosi najveće frustracije na polju doma i porodice. Ove osobe su još od najranijeg detinjstva bile povređene upravo od najbližih. Često daje težak odnos sa majkom, ukoliko ga uopšte i ima. Daje osećaj otuđenosti i nepripadanja okruženju u kojem odrastaju. Često bivaju izneverene baš od onih za koje su najviše emotivno vezane. Zbog toga one kasnije u životu imaju problem vezivanja i emotivnog prepuštanja, upravo da ne bi bile odbačene i povređene. U svom razvijenom obliku daje vrlo intuitivne osobe, vidovite, medijume.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.