Lilit u Blizancima

Pošto su pripadnici ovog horoskopskog znaka veoma maštoviti po prirodi, Lilit ima dosta posla. Osobe oba pola sa Lilitom u ovom znaku imaju ekstremno razvijenu erotsku maštu i često su ovo naglašeni ljubitelji pornografije, posetioci seksi šopova, eroteka i sl. Erotska i seksualna zadovoljstva traže na najneverovatnijim mestima i uzbuđuje ih sve što je krajnje neobično ili neuobičajeno. Sve vrste igrarija u erotskom, kao i korišćenje seksi rekvizita ih prosto nadahnjuju i prema partneru se odnose kao dete prema igrački. Dvostruki moral, duple veze, blef, paralelne veze, česte promene partnera, više partnera u igri – sve je to u skladu Lilita u znaku Blizanaca, pa od njih nikako nemojte očekivati vernost, jer su i bez Lilita poprilično nestalni i obaveza koja bi se mogla stvoriti seksom za njih je jeres. Njima ništa nije nedozvoljeno.

Boraveći u znaku Blizanaca Lilit ukazuje na osobe koje su veoma nezasite i željne ljubavi i seksa. Za njih je karakteristično to da su po pitanju ljubavi veoma širokih shvatanja i često bez predrasuda. Zadovoljstva koja su erotske i seksualne prirode oni traže i na najneobičnijim mestima jer ih u ljubavi uzbudjuje neobično i nesvakidašnje, a naročito ih uzbudjuje pomisao na spontano vodjenje ljubavi na mestu koje nije najprikladnije za to. Medjutim, iako može izgledati zbog otvorenije komunikacije da u ljubavi nisu naročito verni i odani bliskoj osobi, osobe sa Lilitom u Blizancima svoje težnje i najskrivenije želje i fantazije u suštini žele da dele i ostvaruju upravo sa svojom voljenom osobom. Njima ne pada teško da otvoreno iskažu svoja osećanja i očekivanja u ljubavnoj vezi tako da uspešnije mogu rešavati svoje probleme u ljubavi jer umeju lakše da komuniciraju, a u krevetu bolje objasne partneru šta im godi i prija.

Lilit u Blizancima deluje naivno i bezopasno, često jako mladolike osobe. Glavni adut u zavođenju su reči, one su pričljive i komunikativne i na taj način animiraju svoje partnere. Vole ’igru rečima’ i često su veoma provokativne. Kada se naljute reči postaju ubojite i otrovne, prava bujica uvreda i psovki. Mogu biti odlični glumci i animatori a sa druge strane psiholozi, psihoanalitičari. U svom razvijenom obliku može dati odlične pisce ili govornike koji rečima imaju moć da dodirnu samu suštinu ljudske duše.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.