Lilit u devetoj kući

Ovo su osobe koje se razlikuju po pogledu na život i stilu življenja od okoline. Ljute se ako su prisiljeni da se pridržavaju ustaljenih normi i društvenih vjerovanja, nema podnosi dogma uopšte. Moraju formiraju svoja tumačenja i poglede na život kako bi uklonili ograničavajuće ideje koje ih ugrožavaju i ukidaju njihovu nasušna potreba – slobodu.

U razdoblju adolescencije su potpuno svjesni svoje različitosti, nalazi se klone se iskazuju i ispoljavaju. Razlog je da nemaju formirane odgovore na pitanja koja ih zaokupljuju. Međutim, njihova različitost brzo ispliva na površinu. Najprije kroz način oblačenja, simpatija, drugačije ponašanje, a zatim kroz komletan životni stil. ponekad, zbog drugačijeg ponašanja, oni širom mogu izgledati kao čudni EGO tipovi, ali je to sastavni dio njihovog procesa oslobađanja od opće prihvaćenog konformizma.

Cijeli proces sazrijevanja kod njih izaziva kompleks manje vrijednosti jer osjećaju nedostatak intelektualnog identiteta. Same činjenice da se ne mogu vezivati za tradicionalne ideje, materijalističku filozofiju ili vjerovanja kojima su bili izloženi kao djeca, izaziva kod njih frustracije. Njih mogu pobijediti samo pomoću istine spoznate kroz znanje.

Lilit u devetoj kući ima potrebu razumjeti putem ispitivanja, analize, traženja ideja, putovanja i lutanja. Ona može biti siguran vodič ka istini, razvijajući istraživački duh, razumijevajući suprotna mišljenja i neprestano preispitujući suštinu stvari. Zbog toga osobe, koje su u devetoj kući svoga natalnog horoskopa ugostile Lilit, imaju vrlo neobična religijska vjerovanja ili ih uopće nemaju.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.