Lilit u desetoj kući

Lilit u desetoj kući ne tolerira ništa obično. Ona zahtijeva angažirano i značajno izražavanje na poslovnom planu, a ne samo materijalno ili površno korisno. Ukoliko to nije slučaj Lilit provocira frustracije u vidu straha da će osoba ostati bez posla ili da neće naći posao s kojim može da se nosi.

Usmjerenost na karijeru i potreba da se bude značajan na poslu, može nastati kao samoprojektovanje osujećenje iz djetinjstva. Osoba je osećala da je zanemarena od strane jednog roditelja, ili je pretrpjela gubitak ili razvod roditelja. To ima jak motivacijski utjecaj na dijete i kasnije se razvija u ambicije da bude nešto više nego što jeste.

Osoba nije zadovoljna sve dok se uspješno ne depersonaliziraju u profesionalnom životu, TJ. dok ne stekne objektivan, intelektualan i kreativan pristup. Lilit sa svojim frustracijama ima pozitivan utjecaj na taj proces usmjeravajući ga na karijeru i javnost.

Kod osoba sa Lilit u desetoj kući postoji jaka potreba za vladanjem, iako oni to nikad neće priznati i poricaći čak i sebi. Samo su djelomično u stanju ovu potrebu kontroliraju. Zato se između ovih osoba i njihovih nadređenih uvijek stvara napetosti i neprijateljstvo zbog konkurencije. Ta tenzija raste pošto one dobro obavljaju svoj dio posla i nadređeni osjeća da mu je autoritet ugrožen. Može doći i do svađa i neugodnosti, naravno na štetu osobe, ali ona neće biti pokolebana i nastavit svojim putem čiji je cilj da se dočepa vlasti.

Za razliku od mnogih koji vole vlast, a nisu u stanju da se nose sa njome, Ove dvije osob Isus. Lilit, koja ih je tjerala da streme ka vlasti, Video uzvrat im daruje hladnokrvnost, objektivnost i nepristrasnost.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.