Lagana letnja poslovna garderoba koju ćete obožavati

Leto je u svom punom zanosu, a pred vama je sigurno dilema šta obući pri odlasku na posao.

Ne postoji izazovniji period od vrelog leta, po pitanju izbora garderobe. Sve što želimo je da uskočimo u svoj bikini i ne izlazimo iz njega do početka jeseni. Ali odlazak na posao zahteva dozu smernosti i prikladnosti. Kako uklopiti ove dve krajnosti – želju za laganom odećom i prihvatljiv poslovni izgled? Lako, uz nekoliko predloga koje smo pripremili danas za vas.

Iako lagano svetliji tonovi dolaze u centar zbivanja, za sad još uvek neutralne boje vladaju modnom scenom. Čini se da svetski dizajneri nisu još u potpunosti spremni da se oproste od neutralnih tonova koji čine da se osećate komotno. Osim toga, nenametljive boje poput bele, bež, krem, svetlo sive i boje bele kafe će vam pomoći da izbegnete pregrejavanje tokom leta, čineći pri tom da izgledate vrlo atraktivno. Svakako da je tu i crna boja u doduše vrlo malom obimu, tek toliko da začini vašu pojavu.

U zavisnosti od toga kakav stil preferirate na poslu možete odabrati široke neutalne pantalone, kao i one sa dubokim strukom, bele ili neke druge neutralne boje, kao i usku majicu ružičastog tona bez rukava, koja će učiniti da izgledate zaista ležerno. S druge strane, za nešto elegantniji izgled dobar izbor su ležerne bluze i pantalone ispod kolena, kao i nešto više potpetice koje će izdužiti vašu figuru. Svakako da je preporučljiva i neka nežna midi varijantna suknje sa bolerom ili maramom preko ramena. Poigrajte se teksturama materijala kako biste stvorili efektniji utisak.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.