Ksenija Knežević u zagrljaju bivšeg dečka

Članica grupe Hurricane, Ksenija Knežević, ponovo je u zagrljaju svog bivšeg dečka Nikole T, kojeg je nedavno, prema pisanju medija, ostavila zbog mladog glumca Pavla Mensura.

Razlog nedavnog raskida Ksenije i Nikole, navodno, bio je što su se emotivni partneri u posljednje vrijeme udaljili. Kseniji takva veza više nije odgovarala, njenoj energiji trebala je ona strast i zaljubljenost, kao sa početka.

Vezu su okončali u miru, a pevačica se nosila mišlju da će neko vreme biti sama i posvetiti se radu na sebi i karijeri. Međutim, onda kada se najmanje nadala, njeno srce osvojio je tri godine mlađi glumac Pavle Mensur“, rekao je izvor.

Izvor dodaje da ova romansa nije dugo trajala.

„Izgleda da ova romansa nije dugo trajala, te je rešila da se vrati Nikoli sa kojim je bila godinama unazad. Shvatila je da treba toj velikoj ljubavi da da još jednu šansu“, naveo je izvor za Telegraf.

U prilog ovim navodima, govori Nikolina objava na Instagramu. Naime, on je na svom Insta-storiju objavio zajedničku fotografiju sa Ksenijom, na kojoj je ljubi.

Stupili smo u kontakt sa Ksenijinim PR-om, a sudeći po onome što nam je rečeno, Kneževićeva ne demantuje pomirenje s bivšim.

„Ksenija nema nikakav komentar, ne želi da komentariše ništa u vezi ljubavnog života“, rekao je PR grupe Hurricane.

Uraganka je svega nekoliko puta pričala o svom ljubavnom životu, a jednom prilikom o Nikoli je rekla:

„Dečka sa kojim se zabavljam poznajem ceo život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama. Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati. Ne planiram u skorije vreme brak ni decu, zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vreme za to, udaću se, neću bežati od toga“, govorila je svojevremeno Ksenija o Nikoli.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.