Đina Džinović ne želi da bude pjevačica ni dizajnerka

Kako kaže, njena su interesovanja ekonomija i prodaja nekretnina

O životu porodice Džinović javnost nije imala prilike mnogo da sazna sve do onog trenutka kada je kćerka Harisa i Meline, Đina otvorila profile na društvenim mrežama. U svojim videima ona je otkrila brojne detalje iz porodičnog doma na Senjaku. Zvijezda Tik-toka, koju prati više od 100.000 ljepotu je naslijdila od majke.

Rekla bih da sam samo obična djevojka, koja ima velike snove. Sve što radim na društvenim mrežama iskreno je i spontano, što i jeste bila moja ideja od početka. Ponekad sam hirovita, pomalo i impulsivna, ali sam najčešće vedra i veoma jednostavna djevojka – objašnjava sedamnaestogodišnjakinja.

Dok nije otvorile profile na društvenim mrežama, javnost nije znala kako izgledaju ona i njen brat Kan jer ih pjevač i kreatorica nisu eksponirali. Iako su roditelji bili oštri protivnici da njihova djeca budu dio bilo kakvih mreža, te su to često isticali u javnosti, ipak su morali da popuste pod pritiscima djece.

– Ne razmišljam o tome na taj način. Na mrežama iznosim svoja razmišljanja i stavove, vrlo moguće da se to nekome ne dopada, ali postoje i mnogi kojima se dopada. Ne mislim da isključivo na tome baziram svoj dalji rad, ali dok mi je interesantno, dok ima ljudima kojima je interesantno da gledaju šta je to što ja imam da im kažem, smatram da ima smisla – iskrena je Đina.

Trenutno je u srednjoj školi, a još nema jasno definisan pravac šta bi željela da bude njena profesija. Međutim, nju ne zanimaju moda i muzika, s bozirom na to da joj je otac pjevač, a majka dizajnerica.

– Nemam u planu nijedan od ova dva posla. Budući da trenutno završavam srednju školu tokom ove godine definitivno ću odlučiti čime želim da se bavim. Možda ćete se iznenaditi, ali ekonomija i nekretnine su najbliži mojim interesovanjima – kaže Đina.

I dok posljednjih mjeseci puni novinske stupce otkrivajuči poznate i nepoznate detalje iz života svojih roditelja, ona ne trpi kritike od roditelja.

– Prije bih rekla da me savjetuju nego kritikuju. Ipak, ja sam njihovo ijdete, pa mi i oproste ako pogriješim. Važno je da naučim nešto iz toga, a jesam – kaže Đina Džinović.

Harisova mezimica već mjesecima uživa u ljubavi sa fudbalerom “Crvene zvezde” Andrejom Đurićem, ali se mnogi pitaju da li je vjerena.

– Naravno da nisam, imam tek 17 godina. Rano je za to, a slika vjereničkog prstena na osnovu kog ste to zaključili je samo simbol moje lijepe veze – poručila je Džinovićeva.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.