„KRSTILA MI JE SINA, NE MOGU…“ Dragana Tripić i Dragana Katić su bile KUME, voditeljka i dalje u šoku

Preteško je…

Mnogi ljudi iz sveta estrade i medija ne mogu da se pomire sa činjenicom da je Dragana Tripić oduzela sebi život u noći između srede i četvrtka, a ova strašna vest veoma je potresla njenu kumu Draganu Katić.

Njih dve su bile najbolje prijateljice punih 30 godina, a pre dve decenije su se i okumile pošto je preminula voditeljka krstila voditeljkinog sina Bobana. Dragana za Kurir kaže da ne može da prihvati njenu smrt, kao ni njeni sinovi koji su je obožavali.

Mi smo se okumile pre 21 godinu. Cela ova situacija je mojoj deci i meni veoma teško pala. Ne znam šta da kažem. Sebi sam se zaklela da o njoj ne pričam u prošlom vremenu, jednostavno ne mogu da prihvatim to. Još uvek sam u šoku i ne mogu da prihvatim to stanje. Nemam taj čip u glavi da mi primi informaciju kakva jeste – kaže voditeljka i dodaje da se videla s Draganinom ćerkom nakon tragedije.

– Videla sam se sa Saškom, ali ne bih volela da se piše o njenom detetu jer nije bilo medijski eksponirano. Ona nije želela da medijski eksponira ćerku i unuku – Kaže Katićeva.

Dragana ističe da je znala za probleme svoje kume, ali da je ona uvek bila ponosna i sve rešavala na svoj način.

– Upoznale smo se pre 30-ak godina i znala sam je iz nekog života koji nije bio vezan za javnost i novinarstvo. Živele smo dve zgrade jedna od druge, znam njenu ćerku Sašku ceo život. Prosto znam kakva je bila, kao i njenu strukturu i suštinu. Bila je dobar i galantan čovek. Kad ona ima, imaju svi oko nje. Bila je plahe naravi, ali to je prosto išlo uz njen karakter. Reaguje u momentu, ali već posle toga je svoja, vesela i razdragana. Ponos joj je bio jako bitan i nije želela da govori o onome što je muči. Stoički je sve podnosila – završava voditljka.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.