Kremaste senke za puno sjaja bez gnjavaže

Kada bi 2021. godina bila osoba, njen stil šminkanja bismo definisali kao glamur bez napora.

Zvuči prosto neizvodljivo, ali drage dame, nema tog look-a koji višak vremena a manjak druženja ne može da izrodi. I baš kao što nas je protekla godina zatekla “prirodne” i nespremne, tako je na ovoj “novoj” red da tu nepravdu ispravi, i da nam vrati malo onog starog dobrog sjaja!

 

Sama ideja da se ponovo nabaci malo više senke i ruža za usne zvuči primamljivo, ali izgleda da nikome više nije stalo da sate i sate provodi pred ogledalom.

Koža poput stakla, svetlucava i gotovo prozirna postoji kao trend već godinama, ali se ovog proleća taj sjaj polako ali sigurno premešta na oči.

Stvar je u starom dobrom minimalizmu. U make-up rečniku adekvatna reč je zapravo skinimalizam. Jednostavnost je i ovaj put pobedila – imajte to na umu sledeći put kada bezuspešno pokušavate da spojite nespojive nijanse na svojim kapcima. I batalite obične senke.

Okrenite se radije kremastim senkama koje su apsolutni hit ove sezone. Ne samo što dolaze u divnim jasno definisanim bojama, već su i izuzetno lake za nanošenje a imaju i sasvim pristojnu postojanost.

I, kao što i same pretpostavljate (a i znate, ukoliko ste ih nekada koristile) za njihovo nanošenje je dovoljan jedan jedini potez, najčešće prstom. To će vam pružiti onaj blistavi zastakljeni završetak šminkanja očiju a da pritom nećete imati nimalo bespotrebne gnjavaže. Rezultat je upadljivo a opet i sasvim prirodno isticanje željene boje koje se prelepo može uklopiti sa nekim dobrim sjajem za usne.

Kad već sijate – sijajte do kraja, što da ne?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.