Kraj juna ovim znakovima donosi lijepe promjene u životu

Venera ulazi u znak Lava 27. juna i tu će se zadržati sve do 21. jula 2021. godine. Ovaj astro period donosi lijepe promjene u naše živote, a naročito povoljan će biti ženama u ova tri znaka.Svima će nam biti nagalašeno ljubavno polje i poslovni život. Kraljevska Venera u zagrljaju sa moćnim Marsom u Lavu učiniće da ljubav bude veličanstvena i velika, a u ovom periodu bićemo velikodušni i sa svojim novcem.

Ovi znakovi će osjetiti najveći uticaj ovog astro fenomena:OvanVi ćete ovu Veneru osjetiti na Lavovski način. Željećete da ste u centru pažnje, bićete neodoljivi za suprotni pol. Sva vaša energija biće usmjerena na flert i zabavu. Ljudi će juriti za vama kako bi bili u vašem okruženju i kako bi osjetili vašu energiju. Na poslovnom planu može da dođe do tipične ženske ljubomore. Ako vam je šef žena eto sukoba. Ali ne zbog posla i kako ga obavljate već zbog vaše vrcave i zavodljive energije.

LavSa ovim tranzitom vi ste svoj na svome. Sada je sve oko vas vaša pozornica, vaša javna scena. Vi se u toj energiji savršeno snalazite jer je ona u vašem DNK kodu. Kao i kod Ovna sada ste neodoljivi! Posao vam ide od ruke jer je komunikacija sa vaše strane zavodljiva, opušatajuća, a opet privlačna. Sada je dovoljan jedan pogled prema kolegi i on radi sve!Vi uživate. Vi to jako dobro znate i to koristite. Tako i treba. Iskoristite ovaj tranzit, pokažite se u punom svijetlu, obucite najljepšu haljinu i idite na poslovni sastanak. Sve pada u drugi plan kada se vi pojavite. Taj momenat iskoristite da napredujete, da dobijete sve što želite, veću platu bolju poziciju.StrijelacEnergija ove Venere vas učitava i pokreće. Pravi od vas zavodnicu koja je spavala sa tranzitom Venere u Raku. Budi u vama ženu. Sada obucite onu kratku suknju koja pokazuje vaše duge i izvajane noge.Venera u Lavu to traži od vas i vi je poslušajte! Ovo je vrijeme za ljubav prema sebi i podizanju samopuzdanja. Lav je kralj džungle i traži od vas da vi budete kraljica svog života. Naročito poslovnog. Znate šta vam je činiti.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.