KOPIRA KIJU?! Ljubavni trougao u Zadruzi je deo PLANA?! Isplivala ISTINA – pokušali da prevare NACIJU?!

Au!

Nedavni ulazak Ermine Mine Pašović u „Zadrugu“ mnogi su uporedili sa ulaskom Kristine Kije Kockar u prvu sezonu rijalitija nakon saznanja da ju je tada zakoniti suprug Slobodan Radanović prevario sa Lunom Đogani. Naime, nova takmičarka stala je pred male ekrane kako bi sačuvala vezu sa Banetom Čolakom, koji je postepeno počeo da upada u ljubavnu avanturu sa Ivanom Krunić. Ermina je čekala pogodnu šansu kako bi se proslavila, a u prošlosti bila je opsednuta ljubavnim toruglom Kija, Sloba Luna. U trećoj sezoni rijalitija rešila je da na sebe preuzme ulogu Kristine Kockar, premda je bila opsednuta likom i delom Đoganijeve, otkriva izvor za „Rijaliti“.

– Ermina je pomno pratila događanja iz „Zadruge 1“. Videla je kako se Kija proslavila ulogom žrtve u rijalitiju, pa je odavno smišljala kako da i ona postane poznata. Lunin svaki korak je pratila, divila joj se, čak ju je javno podržavala, ali etiketu ljubavnice nikako nije želela za sebe. Kristinina priča bila je pitka za javnost, pa je odlučila da u jednom trenu postane prevarena žena – počinje priču sagovornik, pa dodaje da je Pašovićeva odavno smišljala na koga da se nakači od popularnih rijaliti učesnika, a izbor je pao na Baneta Čolaka:

– Baneta je prvi put videla pre početka druge sezone „Zadruge“, ali on je tada bio u vezi sa Zerinom Hećo. Nije želela da se meša u njihovu vezu kako ne bi postala nova Luna Đogani. Kada je Čolak izašao iz druge sezone, postali su intimni i njena želja je krenula da se ostvaruje. Mina i Bane bili su u neozbiljnoj vezi, kako tvrdi sagovornik, ali Pašovićeva je uspela da ga ubedi da naprave priču poput one Lunine, Kijine i Slobine.

– Čolak i ona su bili u kres-šemi, ali su se poklopili u interesu. Bane već godinama učestvuje u rijalitijima, a nije stekao veću popularnost, a Ermina je u startu želela da napravi bum. Razradili su plan u kom će Mina postati Kija – otkriva sagovornik i ističe da je priča o trudnoći Pašovićeve laž:

– Mina i Bane su imali odnose, izlazili su zajedno, ali nisu bili u vezi. Priču o trudnoći ponudila mu je ona, a Čolak je pristao.

Ivana Krunić, prema rečima izvora, po planu treba da prođe kao Luna Đogani, iako nije bila ukljušena u spletku Pešovićeve i Čolaka.

– Ivana Krunić se jako dopada Ermini. Odlučila je da pevačica postane nova Luna Đogani, kojom je inače od „Zadruge 1“ Mina opsednuta. Mislim da joj to neće uspeti jer Čolak i ona nisu ceo plan lepo razradili. Gledaoci odmah prepoznaju to, a Ivana nije glupa devojka – završava izvor.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.