KOLIBA KAO IZ BAJKE PREKRIVENA MAHOVINOM

Ljubav prema kolibama naprosto cveta u poslednje vreme.

Zaljubili smo se u te male kreacije koje nam daju mogućnost da pobegnemo od svakodnevice. Godina koju smo otkotrljali već do pola, čini se kao da je godina malih koliba, savršenih za intimna ljubavna gnezda negde u divljivi, daleko od gradske buke i vreve.

Susrećemo ih sve više i dizajnerima kao da ne nedostaje inspiracije prilikom kreiranja. Našu pažnju danas je privukla sićušna kabina koja izgleda kao da je upravo kroz nevidljiv portal došla iz sveta bajki. Sagrađena u potpunosti od drveta sa mnoštvom prozora i prekrivena mahovinom, ova kolibica se savršeno stapa sa svojom okolinom.

Prednost ovih koliba je zapravo u načinu njihove konstrukcije. One se sa lakoćom mogu montirati na bilo kojoj lokaciji i na taj način pojedincu omogućiti da provede ugodne trenutke u krugu dragih osoba u srcu divljine. Težeći ka tome da kupcima omoguće maksimalan komfor, dizajneri ove kolibe čine sasvim funkcionalnim i udobnim.

Koliba koju vam danas predstavljamo zaista je ostvarenje sna svih onih koji obožavaju bajkovite detalje i priče iz davnina. Jacob Witzling zadužen je za njen dizajn, a inspiraciju za ovu kolibu našao je u svojoj ličnoj ljubavi ka otvorenim prostorima i drvenim kućicama u šumi. Izrađena je na osmougaonoj osnovi što unutrašnjem prostoru daje specifičan izgled. Donji deo kolibe smatra se zajedničkim prostorom dok je gornji rezervisan za odmor. Trouglasti prozori na gornjem spratu daju prostoru neophodnu prozračnost.

Krov je prekriven metalnom konstrukcijom i na njega je namenski nanesena mahovina, kako bi izgled kolibe još više ličio na kućice iz bajki i efikasnije se stapao sa šumskim okruženjem. Koliba ima malu kuhinju u jednom delu i planski postavljenu peć za prijatnije trenutke u večernjim satima. Malo ali komforno zdanje, zaista savršeno za dve osobe.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.