Kolekcija donjeg veša koja će uravnotežiti vaše čakre

Znamo svi koliko donje rublje može da doprinese tome da seks bude uzbudljiv i nezaboravan, ali da li može više od toga? Da li je realno za očekivati da bi neko mogao da stvori donji veš koji može da uravnoteži vaše čakre? I šta su to čakre uopšte?

Underclub je kompanija koja se bavi prodajom luksuznog donjeg veša. Po njihovim rečima, na tržište stiže kolekcija donjeg veša koja može da dovede u savršenu ravnotežu vaše čakre. U saradnji sa Ramonom Sidlo, isceliteljem iz Njujorka, koja se bavi balansiranjem čakri, kreirana je linija donjeg veša koja eliminiše loše vibracije. Po njenim rečima, čakre su bukvalno naši centri vibracija, dobrih i loših, predstavljaju najvažnije predmete u našem energetskom stistemu, i kao takve one idu ruku pod ruku sa najvažnijim komadima odeće – našim donjim rubljem.

Linija će obuhvatati tri kombinacije veša:

prizemni paket – čakre 1-3 ( crvena, narandžasta i žuta)

viši paket vibracija – čakre 4-6 ( zelena, plava i indigo)

paket buđenja – čakra 7 ( sve različite nijanse ljubičaste)

Na sajtu kompanije Underclub možete da učestvujete u malom kvizu kako biste odredili koji paket najviše odgovara vašim potrebama. Npr crveno donje rublje se preporučuje kada treba da se osećate snažno i erotično, kao pri važnom sastanku, dok će vam ljubičasto donje rublje doneti dobre vibracije u već uigranom timu.

Složićete se sigurno da ne škodi imati pri ruci opciju dobrih vibracija sa svih strana, pa i iz ugla donjeg veša.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.