Koji se tip ženskih grudi najviše svidja muškarcima

Istraživanje pokazalo koji se tip ženskih grudi muškarcima najviše sviđa

Nedavno sprovedeno istraživanje objavljeno u magazinu Evolution & Human Behaviour imalo je za cilj unutar četiri različite kulture ispitati kakve grudi muškarci najviše vole. Sigurno vaš neće šokirati, ali muškarci najviše vole – čvrste grudi. Ipak, ono oko čega se ne slažu jest njihova veličina.

Istraživanje sprovedeno na 267 dobrovoljaca iz Brazila, Češke, Kameruna i Namibije otkrilo je da su među muškarcima najpoželjnije čvrste grudi, a da muškarci ne vole viseći oblik grudi. Pokazalo se da je neka srednja veličina grudi najpoželjnija.

Naravno, naučnici su grudi označili kao pokazatelj potencijalne plodnosti, dok je njihova čvrstoća pokazatelj preostale plodnosti.

Ženske grudi su jedinstvene među primatima jer se razvijaju tokom puberteta i ostaju trajno uvećane tokom odrasle dobi. Za razliku od toga, ženkama neljudskih primata grudi rastu samo tokom trudnoće i dojenja, pojašnjava autor studije Jan Havliček.

Havliček kaže da trenutno ispituju povezanost muških preferencija sa grudima njihove majke.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.