KLELA JE DALILU!? Biljana Dragojević demantovala Dejanove priče, a SINOĆ sve ISPLIVALO! Dejan OTKRIO sve!

Nova drama u Dragojevićima!

Dejan Dragojević je pre nekoliko dana u Zadruzi otvoreno govorio o odnosu sa majkom Biljanom Dragojević. On je tom prilikom govorio kako njegova majka ne mari za njega, da nije bila na njegovom rođendanu i da se uopšte ne čuju i nisu na vezi.

On je to govorio sa drhtavim glasom i sa suzama u očima, tako da je sve ličilo na pravu porodičnu dramu.

Samo nekoliko dana kasnije u emisiju kod Dušice Jakovljević se javila Biljana koja je sve ovo demantovala i rekla kako je Dejan taj koji ne želi da se čuje sa njom, da je pre nekoliko dana bio u starom kraju, ali da se njoj nije javio. Pored svega on se ne javlja ni baki koja ga je odgajila, a navodno ni sestri Suzani.

Biljana je tom prilikom rekla da zaista ne zna zašto je ljut i da je sve počelo kada se oženio. Ona je rekla da ne želi prva da mu se javi jer joj je savest čista kada su u pitanju ove stvari.

Sinoć su novinari tražili od Dejana se o tome izjasni.

– Ona nikada neće popustiti, jer to mora da se reši u četiri oka, a ona to ne planira. Meni je tata preneo sve. Zna se da je klela Dalilu, ta tema se već pokrenula – rekao je Dejan.

Zatim je i Dalila došla na red.

– Ja mogu da objasnim ono što sam čula. Bila sam u drugom rijalitiju kada sam čula da je tati Goranu rečeno to, mislim na kletvu, nikada nisam dobila izvinjenje, niti je to demantovano. Ja zaista nisam došla ovde da raspravljam o tome.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.