KLASIČNI LUKSUZ SKANDINAVSKOG STILA

Elegancija ovog skandinavskog doma sa sivim zidovima, navešće vas da i sami poželite da renovirate svoj prostor…

Ovaj stan, smešten u Stokholmu, okružen je vrhunskim prodavnicama, restoranima i znamenitostima, a kao što možete videti u galeriji, on predstavlja idealni primer suptilne mešavine modernih i stilskih elemenata sa jedne strane, uz klasične detalje i komade nameštaja sa druge.

Čitavo iskustvo ovog doma počinje sa predivnim ulazom na posed koji datira iz 1916.godine. Kada uđete unutra, primetićete prostrani nivo, sa veličanstvenom visinom plafona i dobro isplaniranim sobama. Centralno locirana dnevna soba, biblioteka i trpezarija popunjavaju ovaj prostor, a svaka od njih je veličanstveno osvetljena prirodnom svetošću.

Stan ima nekoliko zaobljenih zidova, koji unose dodatni dodir fluidnosti čitavom enterijeru. S obzirom na to da građevina u kojoj se nalazi potiče iz 1916.godine, zidovi su masivni i široki, a sasvim sigurno doprinose klasičnom i luksuznom izgledu celog ambijenta.

Ovaj dom poseduje sasvim opremljenu prostranu kuhinju, koja je okrenuta prema dvorištu, sa pridodatim balkonom koji gleda prema zapadu. Nekadašnje stepenište integrisano je u ostavu, što je sasvim pogodno za odlaganje namirnica i druge stvari koje ne moraju biti na otvorenom.

Kuhinja u sebi sadrži mešavinu modernih i klasičnih elemenata. Stilska crna radna površina povrh belih fioka pobrinula se za moderni deo ovog ambijenta, dok trpezarijske stolice, starinski prozor i balkona unose dodir klasike.

Sa suprotne strane zida, nalazi se izdignuti šank, odmah iznad šporeta i mikrotalasne pećnice. Osim toga, ovaj stan dolazi sa fantastičnom trpezarijom, koja ima veliki ram vrata, sa kliznim elementima koji vas vode prema hodniku, uz dodatni element većih dimenzija, a sličnog stila, koji vas vodi prema dnevnom boravku.

Glavna spavaća soba sastoji se od starinskog, otvorenog kamina, koji pomaže u kreiranju vrhunskog ambijenta. Ova prostorija i još jedna soba povezane su sa kupatilom koje poseduje kadu, tuš i umivaonik, sa sjajnim modernim stilom. Veliko ogledalo iznad umivaonika doprinosi prozračnom izgledu ovog dela stana.

Ovaj skandinavski dom sa sivim zidovima je sasvim harmoničan i gostoljubiv, što je postignuto renoviranjem tokom proteklih nekoliko godina. On takođe poseduje neverovatnu kombinaciju klasičnog izgleda sa modernim elementima koji mu dodaju šmek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jednog će dana vojska bijesnih starijih žena zauzeti svijet

Pročitaj →

Žena ženi grize rep

Pročitaj →

Usamljenost je opasna

Pročitaj →

ZBOG ČEGA JE PLETENA HALJINA MUST HAVE OVE SEZONE?

Pročitaj →

9 REČENICA KOJE DECI RUŠE SAMOPOUZDANJE

Pročitaj →

Kako osušiti kovrdžavu kosu i dobiti prelepe uvojke?

Pročitaj →

Šik i veoma udoban široki džins u obliku bačve

Pročitaj →

UHAPŠENA MARIJA BULAT

Pročitaj →

MIRA FURLAN PREMINULA

Pročitaj →

Glumica zbog nepravde pobjegla u Ameriku!

Pročitaj →

Ginko poboljsava pamcenje

Pročitaj →

Mala norveška kuća kao iz najljepše zimske priče

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.