Kija Kockar se dotakla Lune Đogani: Ako čuvaš intimu, onda ne postavljaš na mrežama!

Luna Đogani i Marko Miljković su obavijestili fanove i medije da će tužiti svakoga ko bude objavio necenzurisane fotografije njihove kćerke Mije.

Kristina Kija Kockar sada je progovorila o ovom slučaju, koji je naišao na razumijevanje, ali i osudu javnosti.

– Mogu da je razumijem jer se mi, javne ličnosti, nerviramo kada se naše fotografije i snimci sa društvenih mreža istrgnu iz konteksta i napiše sve i svašta, tako da bih bila na njenoj strani da fotografiju djeteta prati loš tekst, ali ako je tekst afirmativan, ne vidim u čemu je problem – istakla je Kija Kockar.

Sve što postavimo sami na društvenim mrežama, dali smo na uvid narodu. Ono što želimo da sakrijemo, nećemo postavljati na internet. Ako već čuvaš intimu, onda ne postavljaš na društvenim mrežama ono što ne želiš da daš narodu na uvid. Ako ja jednog dana budem željela da sačuvam svoje dijete od javnosti, ja ga neću fotografisati ili, ako ga budem fotografisala, sama ću cenzurisati fotografije ili jednostavno prekriti lice djeteta nečim – dodala je pjevačica u emisiji „Meet up“ kod Milana Popovića.

Isto tako, ja imam među prijateljima ljude koji se bave medicinom, pravom, rade u firmama ili na trafikama, i oni ne žele da se eksponiraju, pa nikad ne stavljam storije sa njima ili, ako se snimamo, pitam da li žele da se to objavi. Ako neko od njih ne želi, ja to ne objavim, pa samim tim narod ne zna da se družim sa njima jer ne žele da budu dio tog svijeta. Tako se čuva intima – zaključila je Kija.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.