KEBA DOŽIVEO NEZGODU! Pevač POVREĐEN za vreme snimanja, TRPEO BOLOVE, pa završio na Urgentnom!

Bio je na pogrešnom mestu u pogrešno vreme!

Pevač Dragan Kojić Keba je u toku imitacije u okviru emisije „Tvoje lice zvuči poznato“, doživeo nezgodu.

Naime, one je bio iza zavese koja je trebala da se podigne u toku imitacije Džejmsa Brauna, ali nije podignuta na vreme, a kada se podigla, odigla se i odbacila ga nekoliko metara.

– Što se tiče toga kako sam, mogu reći da sam ovako i onako. Povredio sam desno rame i to je srećna okolnost jer sam pre nekoliko godina povredio levo. Da sam povredio isto, moglo je biti i gore – kaže pevač.

Nekoliko minuta pre ove imitacije pevao je sa Knezom na sceni pesmu Esme Redžepove, a nakon završetka počela je pesma Džejmsa Brauna. Bend je već bio na sceni, a velika zavesa iza bine, došlo je do greške među scenskim radnicima i zavesa nije podignuta na vreme.

– Nisam bio svestan šta se dešava, ali sam morao da ustanem. Nikada nisam reagovao brže – kaže Keba koji nije želeo da odustane uprkos jakom bolu.

– U tom momentu sam osetio jak bol, ali sam stegao zube i izdržao. Prišao mi je glavni čovek, ali sam rekao da želim da odradim tu ulogu dok je sve vruće. Čim sam završio imitaciju rekao sam da moram u Hitnu pomoć – ispričao je pevač.

Odmah je otišao u Urgentni centar sa scenskom šminkom koju nije stigao da stigne.

– Ljudi su me gledali kao da sam lud, prošli put sam došao kao Severina – setio se Keba koji kaže da će mu sada davati mirnije uloge. Nema nameru da bilo koga krivi, čitava situacija je po njemu nezgoda koju niko nije želeo namerno da izazove.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.