Karić prosi Ivanu Šopić!? Oglasio se Osman

Osman Karić podržao je u superfinalnoj noći svog sina Stefana Karića, a prije toga sreo se sa Ivanom Šopić, pa su čak i sjedili zajedno. Osman je priznao da je ponosan na sina, ali i otkrio šta mu se kod Ivane nije svidjelo i da li bi se složio da njegov sin zaprosi svoju djevojku iz rijalitija.

– Mislim da je on pobjedio sam sebe, da je on dečko koji… Mislim da je okej bio u rijalitiju – rekao je Osman na samom početku.
– Ja sam Ivanu uvijek hvalio, od samog početka, da je inteligentna, pametna, elokventna. Međutim, ima propusta koji mi se ne sviđaju. To što je, ta veza sa Janjušem, pa sa Filipom, dva, tri momka u rijalitiju prije Stefana, pa sam čuo i za neke momke napolju sa kojima je bila. Ali ja se neću mješati u sreću svog sina, tako da, ako njemu odgovara, meni će još bolje biti – iskren je bio Osman.

Na kraju, Osman je otkrio kako bi reagovao da mu sin dođe i kaže da hoće da zaprosi Ivanu.
– Bilo bi mi malo čudno, ipak je to brzo, u rijalitiju su bili, čak su i bebu htjeli da prave, tu sam se najviše iznervirao, ipak treba vreme da prođe, pa ako tad dođe i kaže da je zaprosi, ja bih se složio. Svaka snajka odgovara, ako mom sinu odgovara, odgovara i meni – zaključio je Osman.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.