Kako stvoriti elegantan dom?

Stvaranje doma koji odiše elegancijom, lakše je nego što možete i da zamislite.

Svakako ako sledite preporuke stručnih dizajnera enterijera. Bez obzira da li ste ljubitelj shabby chic ili viktorijanskog stila, kreiranje doma kroz koji se proteže elegancija treba da bude vaš cilj kako bi se u datom prostoru uvek osećali prijatno i komforno.

Neretko se međutim dešava da samo jedan pogrešno postavljen komad nameštaja ili dekoracija u prostoru mogu da učine kompletan prizor neprivlačnih i odvuku vas za rukav u pravcu kom se niste nadali. Stvaranje kohezivnog i otmenog prostora je jednostavno, a mi ćemo vam danas pokazati kako to da uradite.

PREFARBAJTE KUHINJSKE ORMARIĆE
Ako je vaša kuhinja poprilično zastarela i ako vam pri tom renoviranje kuhinje zvuči kao prevelika investicija, obradovaće vas vest da uz vrlo malo truda možete svojoj kuhinji podariti elegantan izgled. Farbanje ormarića u belu ili neku drugu neutralnu boju potpuno će transformisati dati prostor.

PROMENITE RUČKE NA ORMARIĆIMA
Mali ali sasvim dovoljan potez zamene ručki na kuhinjskim ormarićima može učiniti čuda u prostoru. Posebno preporučljive su ručke u boji brušenog zlata uz dodatak u vidu slavine iste boje, što će vašu kuhinju oplemeniti elegancijom.

POSTAVITE TAPETE U ŽENSKOM KUPATLU
Tapate na zidu su posebno popularne ove sezone, a ako ih negde sa lakoćom možete postaviti onda je to zid ženskog kupatila. Birajte neki upečatljiv otisak ili šablon, koji će razbiti monotoniju i prostor učiniti daleko elegantnijim.

ZAMENITE OKVIR VAŠEG KUPATILSKOG OGLEDALA
Ogledala bez okvira kao i ona sa jednostavnim ravnim ivicama više ne skreću pažnju na sebe kao nekada. U prvom planu su sada okviri koji iza sebe imaju neku lepu priču. Napravljeni od drveta, gipsa, metala ili nekog sličnom materijala oni u kupatilski prostor unose izvrsnu svežinu.

ODABERITE MORNARSKO PLAVU ZA SVOJE ZIDOVE
Boja čini veliku razliku u prostoru. Odabir mornarsko plave nijanse može dovesti do povezivanja stvari u prostoru na vrlo suptilnom nivou. Ova boja sa lakoćom postaje fokusna tačka u prostoru i cela priča oko nje se predaje eleganciji.

ISKORISTITE SVOJE BELE ZIDOVE
Beli zidovi u prostoru vam daju obilje mogućnosti. Oni su savršena podloška za umetnička dela, police i sve drugo što želite da istaknete. Iskoristite njihovu moć i svoj enterijer zaokružite na elegantan način.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.