Kako pronaći izgubljene stvari uz pomoć tarota?

Što napraviti kada imate veliku želju da pronađete izgubljenu stvar? Treba ju tražiti, naravno, ali daleko je bolje kada imate ideju gdje početi s potragom. Velikom broju ljudi neće pasti na pamet da konzultiraju tarot. Navest ću nekoliko načina kako izaći na kraj s izgubljenim stvarima.

Kao prvo, vrlo je važno utvrditi da li je izgubljeni predmet još uvijek u kući. Kako bi se ovo doznalo potrebno je promiješati karte na način da obrnute mogu izaći. Izvlači se samo jedna karta. Ako izvučena karta stoji uspravno, u normalnom položaju, predmet je u kući. Ako je riječ o obrnutoj karti predmet se više ne nalazi u kući. Moguće da je odnešen sa smećem ili je izgubljen negdje izvan doma.

Primjerice, dođete do podatka da je predmet i dalje unutar kuće. Bilo bi dobro suziti područje pretrage, posebice ako se živi u velikoj kući. Potrebno je napraviti listu svih prostorija u kući kao što je kuhinja, kupaonica, spavaća soba, dnevna soba. Neka opis svake pojedine prostorije bude kristalno jasan. Ako u kući ima više spavaćih soba neka svaka nosi drugačije ime. Koristeći ovu listu može se izvući karta za svaku pojedinu prostoriju. Ako je karta izokrenuta predmet neće biti pronađen u prostoriji za koju se karta izvukla. U idealnom slučaju, s ovom metodom, preostat će samo jedna prostorija na koju će tarot ukazati kao mjesto gdje se predmet nalazi, ali najčešće preostanu dvije, tri prostorije.

Sada kada su poznate prostorije koje treba pretražiti dobro je saznati gdje bi trebalo tražiti unutar njih. Dovoljno je izvući tri karte, bez izokrenutih. Karte analizirajte intuitivno. Pokušajte tarot simbole poistovjetiti s prostorijom. Primjerice, ako izvučete devetku diskova u Rider Waitovom tarotu nestali predmet bi mogao biti pored zrcala, komode ili ormara. Ako, pak, izvučete devetku mačeva predmet bi mogao biti pored kreveta. Jednostavno prepustite mašti i intuiciji da vas vode ka nestalom predmetu.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.