KAKO KREIRATI VANVREMENSKI ELEGANTNU SPAVAĆU SOBU

Spavaća soba je bez sumnje jedna od najvažnijih prostorija u domu, gde se možemo opustiti nakon dugog dana ispunjenog zadacima, nemogućim misijama koje ipak uspemo da savladamo i obavezama koje žele da ukradu svaki naš slobodan trenutak…

Komfor je od vitalnog značaja kada se radi o dizajnu idealne spavaće sobe, pomažući nam da se opustimo i zaista odmorimo. Sa ovom filozofijom na umu, LUXXU brend odlučio je da proširi svoju Charla Collection liniju, kako bi ponudio još više komada za ovaj deo našeg doma.

Elegantni i luksuzni krevet je fokusna tačka svake spavaće sobe, a u poseban centar pažnje dospeva onda kada na prvi pogled odiše udobnošću. LUXXU je želeo da kombinuje eleganciju i komfor, tako da su u potpunosti vidljivi i reflektovani novim Charla krevetom. Uz neverovatnu kombinaciju nežnih boja, koja nas asocira na kraljevstvo kremastih nijansi, savršeno se uklapa sa Charla noćnim stočićima, koji unose prijatni, tamni kontrast. Napravljen od sive i crne kože, sa neverovatnom pažnjom posvećenom detaljima, ovaj krevet postaje impresivna stilska izjava u svakom prostoru u kom se nađe.

Sve spavaće sobe moraju sadržati garderober, pri čemu je njegova utilitarnost protkana kroz dekor. To je fundamentalni komad u stvaranju harmonije, gde skladišni prostor igra jednu od glavnih uloga u finalnom dizajnu prostorije. Garderoberi u ovom izdanju ne moraju biti glavni izvor odeće, jer tome više služe ugradne opcije, ali sa lakoćom mogu dekorisati prostore koji su inače oslobođeni dizajnerskih elemenata. Predivni Charla garderober služi upravo toj svrsi, a kreiran je sa vanvremenskim linijama i modernim preokretom.

Ponekad osećamo potrebu da se opustimo i relaksiramo, ali ne moramo nužno da spavamo. Ugao za čitanje je takođe osnovni deo za svaki dizajn spavaće sobe, upravo za to vreme tokom kog želimo da se posvetimo svojim mislima ili pročitati dobru knjigu. Ovaj mali set Charla komada idealan je primer neverovatne udobnosti i elegancije u malom i prijatnom prostoru.

Kao što vidite u galeriji, rezultat ove uglađene kombinacije nameštaja je vanvremenska kompozicija, koja svojim izgledom jednostavno oduzima dah.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.