Kako do svježe i obnovljene kože u samo 10 minuta?

Kada nanesete Sheet masku na svoje lice, u potpunosti se možete isključiti i uživati u trenutcima mira dok meditirate, čitate knjigu ili samo sjedite u tišini

Uz nove Nivea Sheet maske koje su okupirale cijeli svijet, samo 10 minuta u cijelom danu bit će dovoljno da nahranite i osvježite svoje lice. Rado ih koriste slavne osobe, a o njima pričaju svi društveni mediji. Ne samo da imaju obećavajući izgled već njihovi dragocjeni serumi trenutno uljepšavaju vašu kožu i prilagođavaju se njezinim potrebama. Ovisno o vašoj dobi i tipu kože, možete birati između Nivea Urban Detox sheet, Nivea Urban Skin Radiance sheet, Nivea Q10 Plus C Anti-wrinkle + Energy sheet i Nivea Cellular Volume sheet maske za lice.

Njihova formula pruža vašoj koži intenzivnu njegu poput nježne plahte koja prianja uz svaki oblik lica. U trenutku kada nanesete Sheet masku na svoje lice, u potpunosti se možete isključiti i uživati u trenutcima mira dok meditirate, čitate knjigu ili samo sjedite u tišini. 10 minuta kasnije, Sheet maska spremna je za uklanjanje. Gotovo prozirna maska pruža vašoj koži optimalnu količinu vlage, osvježava ju i  čini zdravijom.

Masku nanesite 2x tjedno na prethodno očišćenu suhu kožu i uživajte u osvježenom izgledu lica! Za posebno rashlađujuću njegu, masku prije nanošenja stavite u hladnjak. Ne koristite na nadraženoj ili oštećenoj koži te izbjegavajte kontakt s očima.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.