Anđela Veštica otkrila o ULASKU U ZADRUGU 3! Dotakla se i TARE – Spremna da DOKAŽE neke stvari

Svi misle da bi njen ulazak bio PUN POGODAK!

Otkako je počela „Zadruga 3“ zavrtele su se mnoge priče, a u jednu od njih umešana je i bivša rijaliti igračica, Anđela Veštica.

Manekenka Tara Simov ispričala je kako je sa Anđelom proživela pravi pakao jer ju je, kako navodi, Veštica pretukla, nakon čega je navodno dobila zabranu prilaska.
Njih dve su ušle u još jedan konflikt, nakon što je Simova pokušala da smuva Mateju Matijevića, dečka sa kojim je atraktivna starleta, kako mediji prenose, bila u vezi par dana pred ulazak u rijaliti.

Mateja je odbio Taru, rekavši joj da ne želi da bude sa njom u vezi, ali je otkrio i to da je u „Zadrugu“ ušao solo i da je pre karantina rešio odnos sa devojkom (aludirajući verovatno na Anđelu), jer je deset meseci dug period i ne zna šta sve može da se desi.

Nema sumnje da bi Anđelin ulazak u „Zadrugu 3“ sada bio pun pogodak, tim povodom mi smo je kontaktirali kako bi proverili da li postoji šansa da se i ona nađe u Beloj kući, a ona nam je rekla:

– Ne znam da li ću ulaziti, imam previše obaveza napolju, radim na nekoliko projekata i to mi nije prioritet. „Zadruga“ mi nije ciljna grupa – priznala je Veštica za naš portal.

Ona nije želela da komentariše ništa vezano za Taru Simov, već je katko objasnila:

– Uz dužno poštovanje, dok se ne završi postupak neću govoriti o tome ništa konretno. Samo mogu da kažem da je to neistina. Kad ja dokažem neke stvari, pričaćemo vrlo otvoreno – završila je Anđela.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.