Kakav efekat maska za lice sa mehurićima ima na vašu kožu?

Želite da obogatite svoju rutinu nege kože?

Predlažemo vam da isprobate masku za lice koja stvara mehuriće. Neverovatno učinkovita, blaga i vrlo temeljna maska za uklanjanje prljavštine, mrtvih slojeva kože i tragova šminke sa lica, učiniće upravo zahvaljujući mehurićima da imate lepu, negovanu i besprekorno čistu kožu. Ovaj trend po pitanju nege kože dolazi nam iz Koreje, a najviše je dobio na svojoj popularnosti zbog svog trenutnog sjaja koji obezbeđuje koži. Ako želite da znate nešto više o maski za lice sa mehurićima ostanite sa nama u redovima koji slede.

Ova spacijalna maska za lice predviđena je za čišćenje kože pri čemu mehurići nastaju usled procesa oksigenacije. Mehurići pomažu u nežnom uklanjanju nećistoća sa lica, negujući ga pri tom. Ove maske dostupne su vam u različitim oblicima, od onih u obliku listova koji se stavljaju na lice, preko onih koji u sebi sadrže glinu, pa sve do naprednih sa kolagenom i aktivnim ugljem za poboljšanu hidrataciju i piling.

KAKO DELUJE MASKA ZA LICE SA MEHURIĆIMA?

Maska za lice sa mehurićima koristi sredstva za penušanje i kiseonik pod pritiskom da bi stvorila mehuriće koji pomažu u pilingu kože, otvaraju pore, uklanjaju mitisere i višak ulja. Takođe ovi mehurići dostavljaju hranljive sastojke u dublje slojeve kože. Dokazano je da kiseonik pomaže pri regeneraciji ćelija što znači da ova maska deluje i kao izvrsan način za podmlađivanje kože. Stimulišući proizvodnju kolagena kiseonik je važan za zdravlje kože a upravo je to ono što ova maska obezbeđuje vašem licu. Maska za lice sa mehurićima predstavlja isplativu alternativu tretmanima lica sa kiseonikom koji dovode antioksidane i hranljive materije pod kožu.

PREDNOSTI UPOTREBE MASKE ZA LICE SA MEHURIĆIMA?

Osim što čisti ova maska za lice i ljušti grube slojeve vaše kože, poboljšavajući cirkulaciju krvi i utičući na podmlađivanje ćelija, ona predstavlja siguran, neinvazivan način unošenja hranljivih sastojaka pod kožu, istovremeno je hidrirajući. Glavne prednosti ove maske su:

nežno ukljanjanje šminke sa lica

otvaranje pora

uklanjanje viška sebuma

lečenje akni i prevencija nastanka

čišćenje mitisera

hidratacija i nega

smanjenje mrlja i ožiljaka na licu

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.