Kada birate venčanu kumu, obratite pažnju na ove stvari

Mladina desna ruka kod priprema za venčanje i na samom venčanju je njena venčana kuma.

Kako biste za „čuvara“ svog braka izabrali prijateljicu stvorenu za tu ulogu, saznajte na šta bi to svaka buduća mlada trebala da obrati pažnju kada bira venčanu kumu.

Tokom planiranja venčanja venčana kuma biće vam drugarica, osoba od poverenja, pomoćnica, ali pre svega neko na koga možete da se oslonite u trenucima kada će vam svega biti previše.

1. S njom vas veže zajednička prošlost
Za venčanu kumu izaberite prijateljicu koju poznajete godinama i s kojom ste mnogo toga proživeli. Prijateljicu koja je videla mnoge vaše dobre, ali i loše trenutke. Neka to bude osoba koja vas stvarno poznaje i koja zna kako ste odrasli i sazreli tokom godina. Venčana kuma mora biti osoba koja ima mesto u vašem srcu.

2. U kontaktu ste
Venčana kuma mora biti osoba s kojom ste u kontaktu, a ne neko s kime se dugo niste videli, ni čuli. Ako se i ne viđate tako često, ali redovno razgovarate telefonom ili Skajpom to je u redu, ali ako se ne sećate kada ste zadnji put okrenuli njen broj telefona, bolje je da za venčanu kumu izaberete drugu osobu. Ako izaberete osobu s kojom vas veže dugogodišnje prijateljstvo, a s kojom i danas imate redovno kontakt, to će biti najbolji izbor.

3. Razume vas
Svako od nas ima svoje „lutke“, a svaka buduća mlada tokom planiranja venčanja u nekom trenutku doživi baš takvo ćudljivo raspoloženje. Venčana kuma mora da bude neko ko vas razume i ko zna kada je trenutak da vas savetuje i bude vam podrška, a kada da vas – ostavi na miru. Ne želite je da se osoba koja treba da vam bude oslonac uznemiri zbog vašeg ponašanja. Treba vam neko ko stvarno razume vas i vaše želje.

4. Želi da vam pomogne
Tokom planiranja venčanja vaša venčana kuma biće vam prijateljica, osoba od poverenja, pomoćnica, ali pre svega biće neko na koga možete da se oslonite u trenucima kada će vam svega biti previše. Kada birate venčanu kumu, to mora da bude neko za koga znate da će vam pomoći i ko će biti uz vas u svakoj situaciji.

5. U njenom društvu ste opušteni
Venčana kuma mora da bude neko s kime možete dobro da se nasmejete, ko poznaje vašu ljubavnu priču i vašu prošlost, neko s kim možete da se zabavite, ali i iskreno razgovarate o ozbiljnim stvarima. Venčana kuma neka bude ona prijateljica uz koju ste opušteni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

NAMAZ OD PATLIDŽANA I SUNCOKRETOVIH SJEMENKI

Pročitaj →

Piletina sa tjesteninom i špinatom

Pročitaj →

Tješilice za bebe: Koliko sigurnosti i utjehe stane u jednu krpicu

Pročitaj →

Ova 3 horoskopska znaka su najveći egoisti

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JANUAR 2021

Pročitaj →

Ženske ljubavne bajalice – moćna indijska magija

Pročitaj →

Važne lekcije za slobodnu ženu

Pročitaj →

Najbolji lek za kašalj

Pročitaj →

PRIČA O PJESMI ŠEMSE SULJAKOVIĆ

Pročitaj →

NIKOLINA PIŠEK OTKRILA ŠOKANTNU ISTINU!

Pročitaj →

Neverovatno stilske i seksi asimetrične kožne suknje

Pročitaj →

Treba li uzmati bebu svaki put kad zaplače

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.